Επιλογή Σελίδας

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε με συνοπτικές διαδικασίες το εμπόδιο του Hubert Hurkacz και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Open 13 στη Μασσαλία.

Ο 20χρονος Έλληνας πρωταθλητής, δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στον 22χρονο Πολωνό και πήρε τη νίκη με 6-4, 6-2, σε μια ώρα παιχνιδιού.

Ο Στέφανος δεν αντιμετώπισε κανένα break point σε ολόκληρο το παιχνίδι. Στο 4ο game του 1ου σετ απείλησε για πρώτη φορά για break και μπορεί να μην τα κατάφερε, το έκανε όμως στο 10ο game και κατέκτησε το 1ο σετ με 6-4.

Στο 2ο σετ τα πράγματα ήταν πιο απλά για τον Τσιτσιπά, που κατάφερε να κερδίσει τα 4 τελευταία games της αναμέτρησης και με διαδοχικά break να φτάσει εύκολα στο 6-2, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση 59 λεπτά μετά από το πρώτο σερβίς.

Οι δυο τελευταίοι πόντοι του αγώνα:

Στα προημιτελικά του Open 13, o Στέφανος θα αντιμετωπίσει κάποιον lucky loser, αφού και οι δυο παίκτες που έχει πιθανούς αντιπάλους είχαν χάσει στον τελευταίο προκριματικό γύρο. Ο λόγο για τους Sergiy Stakhovsky και Gregoire Barrere, που θα αναμετρηθούν αύριο στις 21:30 το βράδυ ώρα Ελλάδας.

Οι προημιτελικοί του Open 13 θα γίνουν την Παρασκευή. 

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This