Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Η πρώτη αναμέτρηση του Roazhon Park άφησε υποσχέσεις αλλά και ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της αποψινής ρεβάνς, όπου Betis και Rennes θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Real Betis Balompie – Stade Rennais FC     @ Stadio Benito Villamarin

Ένα εξαιρετικό από πλευράς διακύμανσης σκορ, επιθετικού ταλέντου και κρεσέντου αλλά και εν μέσω διαμαρτυριών και αμφισβητήσεων παιχνίδι είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα ανάμεσα σε δύο ομάδες που έκαναν -και δεν έκαναν- το πρώτο βήμα για την παρουσία τους στην επόμενη φάση των οκτώ καλύτερων ζευγαριών.

Αμφότερες οι δύο ομάδες δείχνουν ότι υπολογίζουν πολύ στην ευρωπϊκή τους πορεία και αυτό δεν φάνηκε μόνο στη μέχρι τώρα πορεία τους και στο πρώτο 90λεπτο, αλλά και το σαββατοκύριακο που μας πέρασε καθ ότι καμια από τις δύο ομάδες δεν πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ισοπαλία για τους Σεβιγιάνους και ήττα για την ομάδα της Βρετάνης, που έδειξε σε μεγάλο βαθμό ότι έχουν το μυαλό τους στην αποψινή μεγάλη μάχη.

Στην πρώτη ανάγνωση του παιχνιδιού η βασική ιδέα που επικρατεί -και στις αποδόσεις- είναι αυτή του άσου. Θα υπογραμμίσουμε όμως ότι οι Rennais είναι μια ομάδα που αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας και όσο και αν δεν πήγε καλά έως τώρα στις ευρωπαϊκές της εκδρομές, απόψε έχει κίνητρο. Επιλογή μας λοιπόν το αμφίσκορο με εναλλακτική το over.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Συνοπτικά:
UEFA – Europa League (1/16 Finale)
22:00 Real Betis – Stade Rennais FC Goal/Goal (1.82) 1-3 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This