Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Αυλαία της 26ης αγωνιστικής της Ligue 1, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο σπουδαίες αναμετρήσεις. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Dijon FCO (18) – AS Saint-Etienne (5)     @ Stade Gaston-Gerard, Dijon

Προϊστορία:  0 – 0 – 3  (2/3 Under+NG)

Χωρίς νίκη στο Championnat η γηπεδούχος απόψε Dijon που μετρά τρεις διαδοχικές ήττες (μία εντός, δύο εκτός έδρας) μες το Φεβρουάριο. Συνεπώς δεν αποτελεί έκπληξη η βαθμολογική της θέση, που πλέον πλησιάζει για τα καλά την επικίνδυνη ζώνη έχοντας ολοκληρώσει τα 2/3 της φετινής σαιζόν. Υποδέχεται απόψε μια St.Etienne που παρά την καλή της βαθμολογική θέση (5η) μετρά μόλις μία νίκη στις έξι τελευταίες της αναμετρήσεις τον τελευταίο μήνα.

Η St.Etienne παρουσιάζεται σαφώς καλύτερη της αντιπάλου της έως τώρα, έχει και σύμμαχο την παράδοση. Ωστόσο, ούτε η βαθμολογική της συγκομιδή εκτός έδρας ούτε η αγωνιστική της φόρμα πείθουν για εκτός έδρας νίκη. Αν μάλιστα προσθέσουμε και το κίνητρο που είναι τεράστιο για τη Dijon, ας δούμε λίγο και τη διπλή ευκαιρία προς την έδρα.
.

RC Strasbourg Alsace (9) – Lille OSC (2)     @ Stade de la Meinau, Strasbourg

Προϊστορία:  26 – 7 – 8  (τελευταία 20ετία:  1-3-3,  6/7 Over,  4/7 GG)

Οι Αλσατοί σαν να δείχνουν ότι βρίσκονται σε μια αγωνιστική κάμψη, με τρεις αναμετρήσεις χωρίς νίκη για τους αποψινούς γηπεδούχους. Παραμένουν στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, όμως απόψε θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς για να διεκδικήσουν οτιδήποτε κόντρα στη δεύτερη Lille. Από την πλευρά τους, οι Lillois βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα και διατηρούν δύσκολα μεν ουσιαστικά δε τη θέση μετά την Paris St.Germain.

Συντριπτική η παράδοση των γκολ στις αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, με τις περισσότερες να έχουν δύο η περισσότερα. Θεωρώντας οι αμφότερες είναι ικανότατες επιθετικά, θα συνδυάσουμε τη διπλή ευκαιρία της Lille με τα δύο τουλάχιστον γκολ.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J26)
20:00 Dijon FCO – AS Saint-Etienne 1Χ (1.72) 0-1 FT
21:45 RC Strasbourg – Lille OSC X2 & Over 1.5 Goals (2.05) 1-1 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This