Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Με αμείωτο το ενδιαφέρον συνεχίζεται η 26η αγωνιστική της Ligue 1, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Paris Saint-Germain (1) – Nimes Olympique (10)     @ Parc des Princes, Paris

Προϊστορία:  6 – 4 – 1  (πιο πρόσφατη αναμέτρηση το 1992, χωρίς πρόσφατη προϊστορία)

Οι πρωτοπόροι Παριζιάνοι εξακολουθούν να παίζουν με ελλείψεις λόγω τραυματισμών αλλά και της ανάγκης να είναι φρέσκοι για τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, όμως ακόμη κι έτσι βαδίζουν από νίκη σε νίκη και μάλιστα εύκολα. Εντός έδρας μάλιστα οι νίκες τους έρχονται με διαφορά γκολ και η Nimes δεν δείχνει ικανή να αποτελέσει σοβαρό εμπόδιο, παρ’ ότι βέβαια προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες.

Οι νίκες στο Παρίσι έρχονται εύκολα για τους γηπεδούχους καθώς το ρόστερ τους έχει μεγάλο βάθος για να επικρατήσουν οποιασδήποτε ομάδας εντός συνόρων. Έτσι και σήμερα αναμένουμε έναν εύκολο άσο και με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά.
.

Amiens SC (17) – OGC Nice (9)     @ Stade de la Licorne, Amiens

Προϊστορία:  5 – 1 – 1  (τελευταία 20ετία:  3-0-0,  2/3 Over,  2/3 NG)

Μία νίκη και πέντε ήττες μετρούν οι γηπεδούχοι στα έξι τελευταία παιχνιδια τους και αυτό έχει αντίκτυπο πλέον και στη βαθμολογία που κινδυνεύουν άμεσα να βρεθούν εντός της επικίνδυνης ζώνης. Αντιθέτως, οι φιλοξενούμενοι Aiglons παρά τις δύο ήττες στα τρία τελευταία παιχνίδια τους είναι σε αρκετά καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και πάντα στο πρώτο μισό της βαθμολογίας.

Σημαντικά στατιστικά αποτελούν η ευνοϊκή προϊστορία για τους γηπεδούχους, όπως επίσης τα έξι πρόσφατα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας που ήταν No Goal και οι πέντε τελευταίες νίκες της γηπεδούχου. Η σκοπιμότητα θα παίξει μεγάλο ρόλο εδώ και το under έχει πολλές πιθανότητες γι’ αυτό το λόγο θα το κρατήσουμε ως βασική επιλογή με την προϋπόθεση ότι θα σημειωθεί τουλάχιστον ένα γκολ.
. 

En Avant de Guingamp (20) – Angers SCO (12)     @ Stade du Roudourou, Guingamp

Προϊστορία:  13 – 7 – 3  (τελευταία 10ετία: 3-3-0,  4/6 Under,  3/6 NG)

Κρίσιμη δοκιμασία για τους γηπεδούχους της Βρετάνης που δεν έχουν πλέον περιθώρια απωλειών. Μετρούν τρεις ήττες και μια ισοπαλία (αυτή στο Bordeaux μεσοβδόμαδα) δείγμα ότι δεν διανύουν καλή αγωνιστική περίοδο, την ώρα που η φιλοξενούμενη Angers προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες που της έχουν δώσει έναν σημαντικό βαθμολογικό αέρα. Αυτό το γεγονός βέβαια γέρνει τον παράγοντα-κίνητρο προς την πλευρά των γηπεδούχων.

Χωρίς να πείθει κάποια από τις δύο ομάδες, κίνητρο και προϊστορία μας ωθούν στην πλευρά των γηπεδούχων που θέλουν οπωσδήποτε αποτέλεσμα πρωτού να αποχαιρετήσουν πρόωρα το Championnat για τη φετινή σαιζόν. Επιλογή μας ο άσος -με επιστροφή πονταρίσματος στην περίπτωση ισοπαλίας.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J26)
18:00 Paris St.Germain (-1.5) – Nimes Olympique 1 (1.67) 3-0 FT
21:00 Amiens SC – OGC Nice 1 – 2 Goals (1.75) 1-0 FT
21:00 EA Guingamp – Angers SCO 1 Draw No Bet (1.78) 1-0 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This