Επιλογή Σελίδας

Τα 17 εισιτήρια που κόπηκαν στο Αιγινιακός – Ηρόδοτος και η απολογία της ομάδας της βόρειας Πιερίας.

Σε αντίθεση με τη Super League που ανακοινώνει τα εισιτήρια που κόπηκαν σε κάθε αγώνα, στη Football League δεν υπάρχει αυτή η «πολυτέλεια». Ωστόσο, υπάρχουν εκδικάσεις όπως αυτή που αφορούσε στο ματς Αιγινιακός – Ηρόδοτος στις οποίες προσκομίζονται τα επίσημα στοιχεία της λίγκας και δείχνουν την απογοητευτική προσέλευση.

Πόσα εισιτήρια κόπηκαν, λοιπόν, στο ντέρμπι παραμονής Αιγινιακός – Ηρόδοτος; 17! Αυτό δήλωσε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News που έδωσε το «παρών» στην εκδίκαση, ο αντιπρόεδρος των γηπεδούχων και αντιπρόεδρος της Football League, Παναγιώτης Γιαννόπουλος ενώπιον του αθλητικού δικαστή. Μάλιστα, στην προσπάθειά του να πέσουν στα «μαλακά» οι «κυανόλευκοι» ανέφερε: «170 ευρώ ήταν οι εισπράξεις και 2.700 ευρώ τα έξοδα. Πώς να βγουν οι ομάδες;».

Ο Γιαννόπουλος απόντος δικηγόρου υποστήριξε ότι ο διαιτητής είχε γράψει ανακρίβειες στο φύλλο αγώνα και ότι «να το πω βλάχικα, σερρέικα δεν πλακώθηκε ο τότε προπονητής Μιρσάντ Γιονούζ με αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Οι ποδοσφαιριστές μόνο λογόφεραν. Ήταν ένα ντέρμπι που κατά κάποιο τρόπο θα ξεκαθάριζε ποιος θα έμενε στην κατηγορία και ποιος θα έπεφτε. Ο Αιγινιακός έχασε και υπήρχε γκρίνια. Ούτε η Αστυνομία, ούτε η ΔΕΑΒ, ούτε ο παρατηρητής αναφέρουν ότι ήρθαν στα χέρια.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Τα εισιτήρια που κόπηκαν ήταν 17. Αν υπολογίσουμε και τις προσκλήσεις ήταν 50 άτομα στο γήπεδο. Τι αστυνομική δύναμη να υπάρχει στο Αιγίνιο όταν στο γήπεδο υπάρχουν 50 άτομα; Δεν έγινε τίποτα…».

πηγή: flnews.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This