Επιλογή Σελίδας

O Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε σε κάτι περισσότερο από μια ώρα τον Sergiy Stakhovsky, για να πάρει μια άνετη πρόκριση για την ημιτελική φάση του Open 13 στη Μασσαλία.

Μετά από την “καθαρή” επικράτησή του επί του Hubert Hurkacz στην πρεμιέρα του στη Μασσαλία, ακολούθησε άλλη μια καλή εμφάνιση για τον Στέφανο Τσιτσιπά, που δεν κινδύνεψε ούτε απέναντι στον Sergiy Stakhovsky και πήρε τη νίκη με 6-4, 6-3 σε 68 μόνο λεπτά.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας επέστρεψε στους ημιτελικούς μετά από την απίθανη πορεία του στο Australian Open και παραμένει στο κυνήγι του 2ου τίτλου του στο tour, μετά από το Stockholm Open της Σουηδίας που ήταν επίσης σε indoor διοργάνωση.

Αύριο, περίπου στις 18:00 ώρα Ελλάδας, θα αντιμετωπίσει το νικητή του τελευταίου προημιτελικού του Open 13, ανάμεσα στον David Goffin και στον Gilles Simon. Στον άλλον ημιτελικό, ο Ugo Humbert θα αντιμετωπίσει τον Mikhail Kukushkin στις 16:00 το απόγευμα. Και οι δυο αγώνες θα μεταδοθούν από το Cosmote Sport 9.

Ο Τσιτσιπάς έπαιξε και σήμερα καλό τένις στη Μασσαλία, προστατεύοντας καλά το σερβίς του, αφού δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να έχει break point. Όπως και στην προχθεσινή του αναμέρτηση με τον Hurkacz, έκανε το πρώτο break στο 10ο game και χάρη σ’ αυτό κατέκτησε το 1ο σετ με 6-4.

Ακολούθησε νέο break για τον Έλληνα τενίστα που προηγήθηκε με 3-0 στο 2ο σετ και ξεκαθάρισε την κατάσταση. Πίεσε μάλιστα για δεύτερο break, o Stakhovsky όμως κατάφερε να σβήσει 2 break points και να μειώσει σε 3-1.

Ούτε στο 2ο σετ απειλήθηκε το σερβίς του Στέφανου, που στο 9ο game ολοκλήρωσε την αποστολή του και εξασφάλισε την παρουσία του στους αυριανούς ημιτελικούς της ΑΤΡ 250 διοργάνωσης της Μασσαλίας. 

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This