Επιλογή Σελίδας

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 44-40 από τον Ζαφειράκη Νάουσας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νάουσας, σε αγώνα την 20η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Σε μία αναμέτρηση η οποία βάδισε σε τεντωμένο σχοινί από την αρχή, μέχρι και την ολοκλήρωσή της, ο Πιερικός Αρχέλαος ότι κατάφερε να χτίσει με την προσπάθειά του στην άμυνα, το γκρέμισε στην επίθεση, καθώς ήταν τρομερά άστοχος με χαρακτηριστικό το 1/23 τρίποντα με τα οποία ολοκλήρωσε το παιχνίδι.

Όπως μαρτυρούν και τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες συμβάδισαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, με την ομάδα της Κατερίνης να παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική σε έναν ακόμα αγώνα, ωστόσο οι λεπτομέρειες και η απειρία της να κοστίζει στο τέλος και να γνωρίζει την ήττα στις λεπτομέρειες με 44-40.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Διαιτητές: Μητώνας – Καραμανλής.

Δεκάλεπτα: 11-12, 18-18, 30-30, 44-40.

ΕΓΣ Ζαφειράκης Νάουσας (Τούφας): Βάιγκαντ 4, Καπνάς 11 (1), Μουρατίδης 6, Ζαχαριάδης, Βαδόλας, Τούφας 7 (1), Σκουλαριώτης 9, Σιδηρόπουλος, Παυλίδης, Δίντσης 4, Μώκας 3, Νικολαΐδης.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος (Μηλιάτης): Μαρινόπουλος, Χατζηαγοράκης 3, Τζιοβάρας 7, Φανούλης 10, Τσαϊτουρίδης 2, Ζησόπουλος 12, Σφήκας, Καλλιφατίδης 1, Ζαρκανέλας, Παπαπέτρου, Κουπάντσης 5 (1).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This