Επιλογή Σελίδας

Μεγάλο βήμα προς τη σωτηρία έκανε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, ο οποίος έκαμψε την αντίσταση του Θησέα Αγριάς με 2-1, στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Κάτω από δριμύ ψύχος και σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, ο οποίος αν και είχε καθαριστεί από τα χιόνια ήταν λογικό ότι θα δυσκολέψει τις δυο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο αξιώσεων, ο Αχιλλέας πάλεψε και έφτασε στο “τρίποντο” που τον φέρνει ισόβαθμο με τον Πιερικό (έχει έναν αγώνα λιγότερο) και τον ΑΟ Στυλίδας τον οποίο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την επόμενη αγωνιστική.
Η ομάδα του Ρούλη Παπαδόπουλου ευτύχησε να προηγηθεί 1-0 στο 23′ με γκολ του Ναλμπαντίδη, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αποστολίδη και κεφαλιά – πάσα του Κραγιόπουλο. Σε μια από τις λιγοστές επισκέψεις τους στα αντίπαλα καρέ, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση με “λόμπα” του Τσουρή, σε αντεπίθεση. Στο β’ μέρος, και ειδικά στο τελευταίο εικοσάλεπτο, η ομάδα της Πιερίας πίεσε ασφυκτικά τους Θεσσαλούς, χάθηκαν ευκαιρίες, για να έλθει στο 81′ μετά από κόρνερ του Παπαδόπουλου ο Δ. Ίτσιος και με κεφαλιά να λυτρώσει τους γηπεδούχους, “γράφοντας” το τελικό 2-1.
Ήταν μια απόλυτα δίκαιη νίκη για την ομάδα του Αχιλλέα, που σε συνδυασμό και με τα άλλα αποτελέσματα, αύξησε τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία, με όλους στο “στρατόπεδο” του πιερικού σωματείου να δηλώνουν αισιόδοξοι για τη συνέχεια και να πιστεύουν στη σωτηρία.
Για ένα ακόμη παιχνίδι, η ομάδα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας έχει παράπονα από τη διαιτητική αντιμετώπιση, τόσο για το πέναλτι που δε δόθηκε στο 78′ όσο και για τις έξι κάρτες (έναντι μίας) που “φόρτωσε” ο Στυλιανός τους παίκτες της ομάδας της Πιερίας.

Το “φιλμ” του αγώνα
10′ Σουτ του Διαμαντόπουλου, η μπάλα έφυγε άουτ.
12′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αποστολίδη, ο Τσιμπούκας έπιασε την κεφαλιά, όμως η άμυνα του Θησέα παραχώρησε νέο κόρνερ.
20′ Ο Παπαδόπουλος ενώ βρισκόταν σε ευνοϊκή θέση, προτίμησε να γυρίσει για συμπαίκτη του αντί να σουτάρει, με αποτέλεσμα να απομακρύνουν οι αμυντικοί.
22′ Ο Βασιλειάδης μπλόκαρε σουτ του Τσουρή.
23′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αποστολίδη, ο Κραγιόπουλος γύρισε τη μπάλα προς τα πίσω με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Ναλμπαντίδης με πλασέ έκανε το 1-0.
25′ Εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη, η μπάλα έφυγε άουτ.
31′ Σουτ του Κατσαμάγκα, μπλόκαρε ο Κεφαλάς.
35′ ΓΚΟΛ! 1-1: Σε αντεπίθεση για τον Θησέα, ο Τσουρής βρέθηκε από δεξιά, απέναντι από τον Βασιλειάδη και τον “κρέμασε” κάνοντας το 1-1.
39′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αποστολίδη, ο Κατσαμάγκας έκανε το γυριστό σουτ, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.
50′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Οικονόμου έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε άουτ.
54′ Ο Αποστολίδης εκτέλεσε φάουλ, η πορεία της μπάλας αλλοιώθηκε από αμυντικούς και ο Κεφαλάς μπλόκαρε.
56′ Εκτέλεση φάουλ του Οικονόμου, ο Βασιλειάδης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
65′ Κεφαλιά του Τσιμπούκα, ο Κεφαλάς μπλόκαρε.
71′ Κεφαλιά του Αποστολίδη, μπλόκαρε ο Κεφαλάς.
75′ Εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη, έδιωξε σε κόρνερ με δυσκολία ο Κεφαλάς.
78′ Ο Κατσαμάγκας βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή του Θησέα Αγριάς μετά από σπρώξιμο του Διαμαντόπουλου, όμως ο διαιτητής του αγώνα δεν έδωσε το πέναλτι.
81′ ΓΚΟΛ! 2-1: Μετά από εκτέλεση του Παπαδόπουλου στο, ο Δ. Ίτσιος με εκπληκτική γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Θησέα, κάνοντας το 2-1.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στυλιανός (ΕΠΣ Τρικάλων) με βοηθούς τους Παπαγεωργόπουλο (ΕΠΣ Τρικάλων) και Τραούδα (ΕΠΣ Χίου).

Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν οι Κατσαρός (55′) Παπαδόπουλος (57′), Κατσαμάγκας (57′), Δ. Ίτσιος (69′), Κραγιόπουλος (85′) και Κ. Ίτσιος (90’+2′) του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και ο Γιαουπλάρης (53′) του Θησέα Αγριάς.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Ρούλης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Τσιμπούκας, Χαλκίδης, Κραγιόπουλος, Κατσαρός (73′ Τερζής), Κ. Ίτσιος, Δ. Ίτσιος, Αποστολίδης, Κατσαμάγκας (90’+ Καραφέργιας), Παπαδόπουλος (90′ Καταχιώτης), Μτσεντλισβίλι (λ.τ. 10′ Ναλμπαντίδης).
Θησέας Αγριάς (Λάκης Μπακάλης): Κεφαλάς, Διαμαντόπουλος (86′ Νιαώτης), Γαλανόπουλος, Γιαουπλάρι, Βαν Ντε Γουίχε, Χατζησταμάτης, Πέτσης (λ.τ. 88′ Δίντσης), Μπόρας, Τσιουρής (70′ Βλάχος), Οικονόμου, Ζάχος (68′ Φραγκογιάννης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This