Επιλογή Σελίδας

Χιτσκοκικό φινάλε στο σημερινό παιχνίδι του Αστέρα Ιτέας ο οποίας πέταξε δύο βαθμούς κόντρα στα Σέλλανα. Ισοπαλία που δεν στοίχησε όμως στους τρίτους στη βαθμολογία αφού την ίδια ώρα και τα Μετέωρα έμεναν στο Χ με τον Οικονόμο.

Το παιχνίδι που διεξείχθη υπό κακές συνθήκες, κυρίως λόγω του δυνατού αέρα, ήταν πιο σημαντικό για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι είναι οριακά πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Αντίθετα ο Αστέρας δεν φαίνεται να κινδυνεύει και ο στόχος πλέον είναι η τιμητική τρτίτη θέση.

Ο ΑΟ Σελλάνων μπήκε πιο δυνατά και ευτύχησε νωρίς να πάρει κεφάλι στο σκορ με τέρμα του Συράκου μόλις στο 16΄. Ο Αστέρας όμως αντέδρασε και πριν κλείσει το ημίχρονο έφτασε στην ισοφάριση με τον νεαρό Γκούρα (34΄) που βελτιώνεται συνεχώς και διακδικεί στα ίσια θέση στη βασική ενδεκάδα. Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με πρωταγωνιστή τον πολύ δυνατό αέρα που δυσκόλευε τις προσπάθειες των παικτών.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι οδεύουμε προς ισοπαλία με σκορ 1-1, οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν διαφορετική άποψη. Στο 92΄ με τέρμα του Αλεξίου ο Αστέρας πέτυχε την ολική ανατροπή αγγίζοντας ακόμη μία νίκη. Ωστόσο το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει και στο 97΄ οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν πάλι τα δεδομένα με τον Πατσαρούχα φαύγοντας από την Ιτέα με έναν χρυσό για αυτούς βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι πάντως έχουν παράπονα από τον διαιτητή για τις πολλές καθυστερήσεις αλλά και από τον ΑΟ Σελλάνων για μη τήρηση του fair play.

πηγή: amfissaface

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Pin It on Pinterest

Shares
Share This