Επιλογή Σελίδας

Το πρώτο βήμα της πρόκρισης στον τελικό των 60 μ. έγινε από τον Κώστα Ζήκο, που πραγματοποίησε πολύ καλή παρουσία στον πρωινό προκριματικό των 60 μ. στην δεύτερη ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο 20χρονος σπρίντερ ήταν νικητής στην 5η σειρά με 6.66, όπου έφυγε αρκετά αργά από τον βατήρα, αφού είχε προηγήθηκε άκυρη εκκίνηση.

“Είχα λίγο άγχος επειδή η κούρσα ήταν πρωί, πιστεύω πως το απόγευμα θα είμαι ακόμη καλύτερα. Θέλω να προλάβω να ξεκουραστώ και να κυνηγήσω το απόγευμα την πρόκριση στον τελικό”, είπε ο Ζήκος, ο οποίος πέρασε στην επόμενη φάση με την κορυφαία επίδοση.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς ήταν έκτος στη σειρά του με 6.80 και έχασε οριακά την πρόκριση στον ημιτελικό, αφού η 24αδα έκλεισε στα 6.78. 

“Δεν πήγε καλά, δεν ξέρω τι έφταιξε. Σίγουρα θα ήθελα μια επίδοση που θα μου έδινε την πρόκριση στον ημιτελικό”, είπε ο Τριβυζάς.

Ο Μάκης Στεργιούλης στην τρίτη του συμμετοχή στη διοργάνωση τερμάτισε σε 6.91, ωστόσο στα τελετταόια μέτρα τρατματίστηκε στο δικέφαλο και αναγκάστηκε να ρίξει το ρυθμό του.

Σε εξαιρετική κατάσταση έδειξε πως είναι ο Τούρκος Εμρέ Μπαρνές, που τερμάτισε σε 6.69 κοιτώντας αριστερά και δεξιά στα τελευταία μέτρα. Με αξιώσεις θα συνεχίσουν προς των τεικό οι Κίλτι (6.68) και Εντομπουρόν (6.67). Ο ημιτελικός των 60 μ. θα γίνει στις 21.20 ώρα Ελλάδος.

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη βιάστηκε να φύγει στον βατήρα κι έτσι έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει μια καλή παρουσία στη διοργάνωση.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This