Επιλογή Σελίδας

Οι Πάνθηρες επικράτησαν με 64-50 της ΑΓΕ Πιερίας, στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, σε αγώνα για την 21η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Οι Πάνθηρες έφτασαν σε μία πολύ σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση της 8ης θέσης, η οποία διασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία σε παν ενδεχόμενο, καθώς επικράτησαν απέναντι σε μία αποδεκατισμένη στην περιφέρεια ΑΓΕ Πιερίας η οποία στερείται των υπηρεσιών των τραυματιών Καραγιάννη, Μωυσίδη και Χαρισσόπουλου. Οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με την ΑΓΕ Πιερίας να αντιδρά στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου, αλλά να μην έχει την απαιτούμενη διάρκεια να διεκδικήσει τη νίκη μέχρι τέλους.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Αμφίρροπο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ και τους Πάνθηρες, οι οποίοι διατήρησαν το προβάδισμα από το ενδέκατο δευτερόλεπτο (3-2) να αποκτούν μία διαφορά στα τελευταία δύο λεπτά και να ολοκληρώνουν το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενοι με 23-15.

Ισορροπημένο ήταν και το δεύτερο δεκάλεπτο, με τη διαφορά να κυμαίνεται σε σταθερά επίπεδα και τους παίκτες του Δάμη Χρυσίδη να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 39-30.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα σερί επτά πόντων από την ΑΓΕ Πιερίας, η οποία μείωσε σε 39-37 στο 22’ 09”, με τους Πάνθηρες να συμπληρώνουν 6’ 02” χωρίς εύστοχη προσπάθεια εντός πεδιάς. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση, καθώς σημείωσαν δέκα αναπάντητους πόντους (49-37, 25’ 51”), διατηρώντας ταυτόχρονα το μηδέν στην άμυνα για 4’ 06” και το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 53-45.

Και το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν ισοροπημένο, με τις άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι, τη διαφορά παραμένει πάνω από τους έξι πόντους καθ’ όλη τη διάρκειά του και το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 64-50.

Διαιτητής: Χρυσάφης Στ. – Γρηγοριάδης.

Δεκάλεπτα: 23-15, 39-30, 53-45, 64-50.

ΓΑΣΠ Πάνθηρες (Χρυσίδης): Ιορδανίδης, Καζαντζανίδης, Πολυχρόνης, Μπούσμπουρας 5, Αδαμόπουλος 6, Γκαβοτάσιος 17 (3), Ψαρρού 5 (1), Λόγυρος 15 (2), Κεσεσίδης 6, Χρυσάφης, Σταυριανίδης 10 (1), Κουτσικάς.

ΑΓΕ Πιερίας (Χρυσανθόπουλος): Αποστόλου, Τσιβαλίδης, Παπάς 8, Παναπακίδης, Ασαρίδης, Βαφόπουλος 10, Βουλγαράκης 8, Καρυώτης 6, Κουρκούτας 16 (1), Σόκας, Ζαπαντιώτης, Βαϊτσόπουλος 2.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This