Επιλογή Σελίδας

Τη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, η οποία ήταν και η πρώτη εκτός έδρας, πανηγύρισε ο Πιερικός, ο οποίος στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής επικράτησε στο Ελευθεροχώρι Τρικάλων με 1-0 επί των Μαύρων Αετών, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σίμου Παπαδόπουλου στο 58′. Οι Κατερινιώτες πήραν βαθιά βαθμολογική “ανάσα”, αυξάνοντας τη διαφορά τους από την επικίνδυνη ζώνη στο +5, ενώ η νίκη αποκτά μεγαλύτερη σημασία καθώς επιτεύχθηκε επί ενός αντιπάλου που έχει στόχο επίσης την παραμονή στην κατηγορία. Για το παιχνίδι υπήρχε ραδιοφωνική ενημέρωση από τον Κώστα Τσέκλιμα, (αθλητικό συντάκτη του goaltrikala) στην εκπομπή του Δημήτρη Πάππα “katerinisport on air” που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 15.00-18.00 στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 FM.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά και όποιος πετύχαινε το γκολ πιθανότατα θα ήταν και ο τελικός νικητής. Ο Πιερικός ευτύχησε να προηγηθεί με το πέναλτι του Παπαδόπουλου και στο τελευταίο τέταρτο, όταν και πίεσαν οι Τρικαλινοί, διατήρησε το προβάδισμα και έφτασε στο πολύτιμο “τρίποντο”.

Το “φιλμ” του αγώνα:
10′ Φάουλ του Γιαννούλα, ο Ιωάννου δε μπόρεσε να πλασάρει προ κενής εστίας.
14′ Σουτ του Κεχαγιά, μπλόκαρε ο Πισάνι.
17′ Εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου, κεφαλιά ο Νταντίνης, η μπάλα έφυγε δίπλα από την εστία των Μαύρων Αετών.
27′ Πολύ καλή στιγμή για το Πιερικό με το Λαζόπουλο να σεντράρει και το Νταντίνη να σουτάρει ελάχιστα δίπλα από την εστία των γηπεδούχων.
32′ Μακρινό σουτ του Σκόνδρα, η μπάλα δίπλα από την εστία του Πισάνι.
45′ Ο Τσιγάρας εκτέλεσε φάουλ, ο Μουρίκης έκανε την προβολή, ο Πισάνι όμως έδιωξε με τα πόδια.
49′ Κόρνερ του Τεντολούρη, ο Κεχαγιάς έκανε το σουτ, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.
50′ Σουτ του Ιωάννου από το ύψος του πέναλτι, μπλόκαρε ο Πισάνι.
58′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Παπαδόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ για τον Πιερικό. Το πέναλτι υποδείχτηκε σε χέρι του Ρόμπου.
76′ Σέντρα του Τεντολούρη, κεφαλιά του Σκρέκα, μπλόκαρε ο Πισάνι.
90′ + 1′ Σέντρα του Τσιγάρα, ο Αγησιλάου γύρισε με το στήθος προς τα πίσω και ο Πισάνι την τελευταία στιγμή μπλόκαρε τη μπάλα.

Διαιτητής ήταν ο Σέζος από το Κιλκίς, με βοηθούς τους Μιχαηλίδη και Μιχτατζίδη, από τη Θεσσαλονίκη. Κίτρινη κάρτα είδε ο Κολομπάκης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου: Θεολόγης, Νάκου (64′ Σκρέκας), Τσιγάρας, Ρόμπος, Μουρίκης, Καραστέργιος, Σκόνδρας, Κεχαγιάς, Ιωάννου, Γιαννούλας (58′ Γόρδιος), Τεντολούρης.
Πιερικός: Πισάνι, Κολομπάκης, Μπαρούτας, Αγισιλάου, Κραγιόπουλος, Λούγκος, Παπαδόπουλος, Νταντίνης, Λαζόπουλος, Παρδάλης (56′ Κοκονόζι), Συμεωνίδης (64′ Καμαρά 90′ + 2′ λ.τ. Γελαδάρης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This