Επιλογή Σελίδας

Έστω και δύσκολα, ο Θερμαϊκός Κορινού πέρασε από την έδρα του Ατρόμητου Κατερίνης, επικρατώντας με 1-0, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και έφτασε τους 48 βαθμούς, παραμένοντας στο -10 από τον πρωτοπόρο Βατανιακό ενώ αύξησε σε 10 βαθμούς τη διαφορά του από τον τρίτο Πιερικό Αστέρα Κάτω Αγιάννη. Η ομάδα του Μυλαύλακου, υποχώρησε στην 9η θέση της βαθμολογίας, παραμένοντας στους 25 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν κόντρα στους Κορινιώτες αλλά η ομάδα του Θερμαϊκού έφτασε δίκαια στο “τρίποντο” χάρη στο γκολ του Β. Κατσάρα στο 70′, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν και κλασικές ευκαιρίες με τον σκόρερ και τον Μυστρίδη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Διακουμάκος με βοηθούς τους Ατματζίδη και Χατζηγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ατρόμητος Κατερίνης: Κουτλουμπάσης, Μαντζαρίδης (74′ Τσιβελεκίδης), Γ. Σέου, Μπλιώνας (81′ Ιωαννίδης), Παπείρας, Σ. Σέου, Τσιρακίδης, Χουσερίδης (46′ Ιακωβίδης), Διαμαντόπουλος, Ζωγράφος, Σαλτσίδης (46′ Μάνος).
Θερμαϊκός Κορινού: Βουδούρης, Τσιγκαρόπουλος (64′ Πολυχρονιάδης), Α. Ταγκαλίδης, Μποστανίτης, Γκόγκος, Αντωνιάδης, Καραμανώλας (88′ Καγιόγλου), Πιατίδης, Κατσάρας (90′ Χ. Κατσούλης), Μυστρίδης, Τζουκάν (46′ Β. Κατσούλης).

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Pin It on Pinterest

Shares
Share This