Επιλογή Σελίδας

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση του Ολύμπου Αγίου Σπυρίδωνα με τον Πιερικό Αστέρα Κάτω Αγιάννη, στο γήπεδο του Αγίου Σπυρίδωνα, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, με το τελικό 1-1 να “σφραγίζει” τις προσπάθειες των δυο ομάδων. Ο Όλυμπος έφτασε τους 19 βαθμούς και βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας ενώ η ομάδα του Κάτω Αγιάννη έφτασε τους 38 βαθμούς, απέχοντας πλέον 6 βαθμούς από τον δεύτερο Θερμαϊκό Κορινού.

Ο αγώνας είχε χαρακτηριστικό τις δυνατές μονομαχίες, με ένταση και πάθος, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 0-1 στο 10′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Χαραϊσβίλι και πλασέ του Αραβίδη.
Στο 15′ ο Χρυσόπουλος απέφυγε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά δε μπόρεσε να πλασάρει.
Στο 65′ ο Γκουνέλας έκανε τη σέντρα και ο Γκολέμας έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.
Στο 77′ ο Χρ. Μπαμπανίκας με γυριστό σουτ ισοφάρισε σε 1-1 για τον Όλυμπο.
Στο 90′ ο Θ. Μπαμπανίκας βγήκε τετ α τετ με τον Οκουτσόγλου όμως ο τερματοφύλακας του Πιερικού Αστέρα Κάτω Αγιάννη έσωσε την ομάδα του.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τη Φωτιάδου και τον Βρούζο.

https://www.facebook.com/savas.karipidisiiΟι συνθέσεις των ομάδων
Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα: Γκρίνιας, Ζαρογιάννης, Μιχαλήτσιος, Κυβελίδης, Σταυρογιάννης, Καρανάτσιος, Κεπετζής, Κατσιούλας (57′ Θ. Μπαμπανίκας), Αλεξίου, Χ. Μπαμπανίκας, Κυριακόπουλος.
Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη: Οκουτσόγλου (90′ Μπατζογιάννης), Τζιμίκας, Λαράκου, Τζιάμας, Παυλίδης, Χαραϊσβίλι (84′ Χρηστίδης), Αραβίδης, Μυρωτής (70′ Λαζαρίδης), Γκολέμας (67′ Δημητσάκης), Χρυσόπουλος, Γκουνέλας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This