Επιλογή Σελίδας

Ο Βαφύρας επικράτησε με 69-53 του Αλέξανδρου Αξιούπολης, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Σπυρίδωνα, σε αγώνα για την 20η αγωνιστική της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ο Βαφύρας επικράτησε και στις δύο πλευρές του παρκέ στο πρώτο δεκάλεπτο, καθώς στην άμυνα δέχθηκε μόλις οκτώ πόντους και σε συνδυασμό με τους είκοσι έναν που σημείωσε, απέκτησε προβάδισμα δεκατριών πόντων.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, μπορεί στην άμυνα να ήταν το ίδιο αποτελεσματικοί οι παίκτες του Μιχάλη Σαραπτσή, αλλά στην επίθεση δεν λειτούργησαν με την ίδια επιτυχία, με αποτέλεσμα το σκορ του πρώτου ημιχρόνου να διαμορφωθεί σε 32-16 υπέρ του Βαφύρα.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Βαφύρας συνδέθηκε ξανά με επιτυχία με το αντίπαλο καλάθι, και διεύρυνε την υπέρ του διαφορά στους είκοσι τρεις πόντους, καθώς προηγήθηκε με 54-31.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Κώστα Μπεσίρη μείωσαν τη διαφορά, χωρίς ωστόσο να απειλήσουν τον Βαφύρα, ο οποίος διαχειρίστηκε το προβάδισμά του και πήρε τη νίκη με το τελικό 69-53.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Διαιτητές: Γιανκίδης – Κορμέντζας.

Δεκάλεπτα: 21-8, 32-16, 54-31, 69-53.

ΓΑΣ Βαφύρας (Σαραπτσής): Σαραπτσής 2, Αραμπατζής, Ευαγγελόπουλος 14, Ναβροζίδης 2, Μπατζάκης 9 (1), Καραμπατάκης, Σιώκας 9 (1), Βαρβούτης 18, Ντακαρέλας 3, Γερομιχαλός 12 (4), Παπακώστας, Σκέντος.

ΑΣΑ Αλέξανδρος Αξιούπολης (Μπεσίρης): Τραπεζανίδης, Καλογεράκης, Γουβιανάκης 9 (1), Βακιρλής, Σιώπκας 18, Καπνόπουλος 14 (1), Κλαυδιανός 6, Παντηρμάς 6.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This