Επιλογή Σελίδας

Ο Κολινδρός ηττήθηκε με 35-50 από τους Ατρόμητους Παντελεήμων Νέας Σάντας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κολινδρού, σε αγώνα για την 20η αγωνιστική της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Αμφίρροπο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ και τους Ατρόμητους Παντελεήμων Νέας Σάντας να προηγούνται με 8-9.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Κώστα Λαδά ανέβασαν την απόδοσή τους και έκλεισα το πρώτο ημίχρονο με το υπέρ τους 14-24.

Με κεκτημένη ταχύτητα μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι διεύρυναν την υπέρ τους διαφορά και το σκορ στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου διαμορφώθηκε σε 21-36.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Κολινδρός ισορρόπησε το παιχνίδι, με τους Ατρόμητους Νέας Σάντας να διατηρούν το προβάδισμά τους και να κατακτούν το ροζ φύλλο αγώνα με το τελικό 35-50.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Διαιτητές: Χαζτηκώστας – Κούλης.

Δεκάλεπτα: 8-9, 14-24, 21-36, 35-50.

ΑΣ Κολινδρού (Μπιζάκης): Κωσταμπίτσης Β., Τσικούρας 14 (4), Μπιζάκης 6, Κωσταμπίτσης Ν. 5, Μανίκας 4, Ταμπακάς 6.

ΑΟ Οι Ατρόμητοι Παντελεήμων Νέας Σάντας (Λαδάς): Βέτης 6, Καζαντζίδης, Βλαχόπουλος 17 (3), Πανταζής 4, Τριανταφυλλίδης, Σέμπρος 9, Σωτηρόπουλος 2, Ναρλίδης 12 (1).

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, περιλαμβάνονται οι Κώστας Λαδάς και Θάνος Βέττης, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάνουν σπορ και γήπεδο μπάσκετ

Pin It on Pinterest

Shares
Share This