Επιλογή Σελίδας

Ο Εργόναθλος επικράτησε με 70-61 του Άθλου Αλεξάνδρειας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πολύκαστρου, σε αγώνα για την 20η αγωνιστική της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Αμφίρροπο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με τον Εργόναλθο να είναι μπροστά στο σκορ στην ολοκλήρωσή του με 18-14.

Ανάλογη ήταν η εικόνα του αγώνα και στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τις άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο και η ανάπαυλα του ημιχρόνου βρήκε τον γηπεδούχο να προηγείται με βραχεία κεφαλή (32-31).

Ούτε στο τρίτο δεκάλεπτο άλλαξε η εικόνα του αγώνα, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ και να το ολοκληρώνουν όντας ισόπαλες στους πενήντα πόντους.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Γιώργου Ακρίτιδη κατάφεραν μα πάρουν το προβάδισμα στο σκορ και να φτάσουν στην κατάκτηση ενός ροζ φύλλου αγώνα, το οποίο -δύο στροφές πριν πέσει η αυλαία της κανονικής περιόδου- τους φέρνει πολύ κοντά στα play off και τους δίνει το δικαίωμα, μέσα από έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων, να ελπίζουν ακόμη και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Στον αντίποδα, ο Άθλος Αλεξάνδρειας παρά το γεγονός ότι έχασε έδαφος στο κυνήγι της τετράδας, παραμένει στη διεκδίκησή της αν σημειώσει μία νίκη περισσότερη από την Γουμένισσα ή εάν σημειώσει δύο νίκες ελπίζοντας στο ενδεχόμενο μιας πολλαπλής ισοβαθμίας, εφόσον τον ευνοήσουν και τα αποτελέσματα των υπόλοιπων διεκδικητών.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Διαιτητές: Ελευθεριάδης – Παπαγεωργίου.

Δεκάλεπτα: 18-14, 32-31, 50-50, 70-61.

ΜΠΑΣ Εργόναθλος (Ακριτίδης): Μιχαλόπουλος 3 (1), Δημητριάδης. Αρκούδας 13 (2), Κηρύκος 7, Δαμιανίδης 21, Μπερμπερίδης 20 (3), Τσιτουρολυδης 6, Γιαννακούλης, Πεχλιβανίδης, Τσαπάρας.

ΑΣ Άθλος Αλεξάνδρειας (Αγγέλης): Πετκάκης 2, Δέδας, Τακουτής, Τζαφέρης 10, Ντάμτσης 4, Παύλου 4, Στογιαννόπουλος, Χαριτόπουλος 22 (3), Τσαρούχας 17 (3), Ντάβλης, Πεκιαρίδης 2.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This