Επιλογή Σελίδας

Οι Αετοί Βέροιας ηττήθηκαν με 55-56 από τους Ίκαρους Γιαννιτσών, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βέροιας Δημήτριος Βικέλας, σε αγώνα για την 21η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τις δύο ομάδες να βρίσκονται ισόπαλες στους δεκαπέντε πόντους στην ολοκλήρωσή του.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και του δεύτερου δεκαλέπτου, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ και τους Αετούς Βέροιας να προηγούνται με 25-22 με την ολοκλήρωση είκοσι λεπτών αγώνα.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Ίκαροι Γιαννιτσών κατάφεραν να προσπεράσουν στο σκορ και να χτίσουν ένα προβάδισμα επτά πόντων (36-43) στο τέλος της περιόδου.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι παίκτε του Ντάνη Τυριακίδη κατάφεραν ανατρέψουν την εις βάρος τους διαφορά και το παιχνίδι να κριθεί κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο, με τους γηπεδούχους να μην καταφέρνουν να εκδηλώσουν επίθεση, σε μία φάση για την οποία διαμαρτύρονται έντονα, με τους Ίκαρους Γιαννιτσών να κατακτούν το ροζ φύλλο αγώνα με το τελικό 55-56.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Διαιτητές: Ντόγκας – Σαρακενίδης.

Δεκάλεπτα: 15-15. 25-22, 36-43, 55-56.

ΚΣ Αετοί Βέροιας (Τυριακίδης): Τσιμτσιρίδης 4, Χρήστου, Κασάπης, Παπαδόπουλος Δ. 2, Γκεκόπουλος 9, Χρυσάφης 10 (2), Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος Ι., Χατζηχαρίσης 14 (3), Ιατρού 2, Ιωσηφίδης 14 (2).

ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών (Σπόντης): Μαλλίαρης 4, Χαραλαμπίδης 4, Ελευθεριάδης 10, Μπογδάνης 8 (1), Μαυρόπουλος 6 (2), Πολυχρονίδης 3 (1), Καρυπίδης, Υφαντίδης 13 (3), Βουζίνας 8 (2).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This