Επιλογή Σελίδας

Με έναν υπερπολύτιμο βαθμό έφυγε από τη Στυλίδα ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, ο οποίος αν και βρέθηκε να χάνει 1-0 στο 27′ από αυτογκόλ του Τερζή, ισοφάρισε στο 67′ με τον Τζήκα, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Μάλιστα, η ομάδα της Νεοκαισάρειας θα μπορούσε να…ξεράνει τους γηπεδούχους στο 90′ αλλά ο Καταχιώτης έχασε μοναδική ευκαιρία για το 1-2. Ακόμη κι έτσι, όμως, ο Αχιλλέας έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία, διευρύνοντας το αήττητο σερί του και πλέον η υπόθεση σωτηρία είναι στα…δικά του πόδια. Για ένα ακόμη παιχνίδι, πολύ ενθαρρυντική ήταν η εικόνα των νεαρών ποδοσφαιριστών του Αχιλλέα, με…νέα “είσοδο” στο “κλαμπ” αυτή του σκόρερ Τζήκα.

Το “φιλμ” του αγώνα
9′ Εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη, έξω από το ημικύκλιο, μπλόκαρε ο Μήτσου.
13′ Σέντρα του Δερμίση από αριστερά, κεφαλιά του Αποστολίδη, η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
16′ Εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη από αριστερά, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και έφυγε κόρνερ.
27′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από γέμισμα του Ακάσου στην περιοχή του Αχιλλέα, ο Τερζής στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει σε αντίπαλο και να καταλήξει στα δίχτυα του Βασιλειάδη, για να γίνει το 1-0.
41′ Καλός συνδυασμός των γηπεδούχων με τελικό αποδέκτη τον Κ. Κουτσιώτη, η μπάλα έφυγε πολύ μακριά από την εστία του Βασιλειάδη.
45′ Εκτέλεση κόρνερ του Αποστολίδη, κεφαλιά ψαράκι του Κραγιόπουλου, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Ράντου με τον Ναλμπαντίδη να μη μπορεί να μπει στην πορεία της.
51′ Εκτέλεση κόρνερ του Αποστολίδη, έδιωξαν οι αμυντικοί σε νέο κόρνερ, το οποίο είχε ακριβώς την ίδια τύχη.
65′ Ο Αποστολίδης έβγαλε μεγάλη μπαλιά στον Σίμο Παπαδόπουλο, αυτός όμως κόπηκε από τον βοηθό ως οφσάιντ.
67′ ΓΚΟΛ! 1-1: Ο Παπαδόπουλος έβγαλε πάσα στον Τζήκα κι αυτός από διαγώνια θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή, έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Μήτσου, κάνοντας το 1-1.
70′ Σε αντεπίθεση για τον Αχιλλέα, ο Ίτσιος έδωσε στον Τζήκα, αυτός έβγαλε κάθετη πάσα στον Ναλμπαντίδη ο οποίος έκανε το σουτ, η μπάλα όμως έφυγε σύριζα άουτ.


Από το 70′ έως το 90′ ο Αχιλλέας είχε κι άλλες αξιόλογες στιγμές με σουτ του Κ. Ίτσιου που κόντραρε σε αμυντικό και έφυγε κόρνερ, με σέντρα του Τζήκα και τον Ναλμπαντίδη να μην προλαβαίνει να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, με τον Αποστολίδη να γυρίζει με κεφαλιά τη μπάλα, έπειτα από πλάγια άουτ του Δερμίση αλλά να μη βρίσκεται συμπαίκτης του να την προωθήσει στα δίχτυα.
90’+1′ Ο Καταχιώτης βρέθηκε τετ α τετ με τον Μήτσιο, όμως η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από την εστία της Στυλίδας, σε μοναδική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να φύγουν με το “τρίποντο”.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΟ Στυλίς: Μήτσου, Κολτρέου, Τέγος (57′ Καββαδίας), Ζωγράφος, Μάλιος (46′ Βαρυπάτης), Λιανός, Μανιάς (76′ Μαντές), Κ. Κουφιώτης, Αλ. Κουφιώτης, Ακάσου, Ντοράντο (71′ Έντουαρντς).
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Βασιλειάδης, Χαλκίδης, Δερμίσης, Κραγιόπουλος, Τερζής, Κ. Ίτσιος, Ναλμπαντίδης (87′ Καταχιώτης), Παγωνίδης, Ρούντος (46′ Τζήκας), Παπαδόπουλος, Αποστολίδης.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Pin It on Pinterest

Shares
Share This