Επιλογή Σελίδας

Στην 7η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ανέβηκε ο Εθνικός Κατερίνης, ο οποίος επιβλήθηκε εκτός έδρας επί του Αετού Καταλωνίων με 1-0, για την 22η αγωνιστική. Οι “σιδηροδρομικοί” που την Τετάρτη παίζουν στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης με τον Πιερικό στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας (στο α’ παιχνίδι ο Εθνικός είχε επικρατήσει με 1-0), έφτασαν τους 33 βαθμούς ενώ ο Αετός παρέμεινε στην 11η θέση με 19, βαθμούς, έχοντας πλέον “συγκάτοικο” την ΠΑΕ Ποντίων.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 55′ όταν ο Δελαβερίδης εκτέλεσε πέναλτι, ο Πατρής απέκρουσε όμως ο παίκτης του Εθνικού πήρε το ριμπάουντ και με σουτ έκανε το 0-1.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Λαφατζής με βοηθούς τους Πλόσκα και Ατματζίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αετός Καταλωνίων: Πατρής, Σαρηγιαννίδης, Ιωάννου, Χαντζαρίδης, Τσιντώτας, Γούτσιος, Βασιουρής, Νταμπαλάκης (46′ Δούλαλας), Σκούφας, Δημητρίου (12′ λ.τ Χρυσόπουλος), Δ. Λάζος (75′ Κουτσιαρής).
Εθνικός Κατερίνης: Βαβατσιούλας, Νικολαΐδης, Δήμος, Θωμαΐδης, Γεμενετζίδης, Θεοδοσιάδης, Μυστρίδης, Γκαντζούνης (85′ Αλσελά), Τριανταφύλλου (86′ Ελεζάϊ), Δελαβερίδης (80′ Καμπερίδης), Χατζηθεοδωρίδης (88′ Γιαννακός).

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Pin It on Pinterest

Shares
Share This