Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Αναγέννησης Κολινδρού με τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Το παιχνίδι ήταν ανοικτό, με αρκετές φάσεις, με τα “τσακάλια” να ανεβάζουν την απόδοσή τους στο β’ μέρος μετά από μέτρια εμφάνιση στο α’ μέρος, απέναντι σε έναν Γεωργάκη Ολύμπιο που πάλεψε για το θετικό αποτέλεσμα. Οι Κολινδρινοί παρέμειναν στην 5η θέση, φτάνοντας τους 39 βαθμούς ενώ η ομάδα του Λόφου που είναι 14η, έφτασε τους 16 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 8′ με κεφαλιά του Μέλλιου έπειτα από εκτέλεση φάουλ, ενώ πριν το 0-1, για τους γηπεδούχους, ο Μαντζουράκης αστόχησε σε τετ α τετ.
Στο 55′ ο Μπεκιάρης νίκησε σε τετ α τετ τον Γκουνταμάνη.
Στο 65′ ο τερματοφύλακας του Γεωργάκη Ολυμπίου είπε “όχι” σε εξ επαφής του Μαντζουράκη.
Στο 77′ ο Μαντζουράκης με διαγώνιο πλασέ έκανε το 1-1.
Στο 90’+5′ ο Νούλας βρέθηκε τετ α τετ με τον Ν. Τραούδα αλλά πλάσαρε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βρέσκας με βοηθούς τους Κουκουβίτη και Κυριάκου.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού: Ν. Τραούδας, Μπαντές (84′ Χαιρεκάκης), Βαρμάζης, Κατσιούλας, Α. Μυσιούδης, Ορφανίδης (58′ Παναγιωτίδης), Κ. Μυσιούδης, Μπουρανής, Καραχαλίδης (55′ Λ. Γκουδάρας), Γκουνταμάνης, Ματζουράκης.
Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου: Μπεκιάρης, Ε. Μπαλαούρας, Κουσουρής (21′ Χ. Τσιμπούκας), Κουμαντζιάς, Ίτσιος, Κώστας, Σάββας (81′ Κατσαμάγκας), Κ. Τσιμπούκας (90′ Γ. Μπαλαούρας), Ευαγγελόπουλος, Παγωνίδης (66′ Νούλας), Μέλλιος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This