Επιλογή Σελίδας

Με το διπλό απέδρασε από τα Ρυάκια ο Ταύρος Ελάφου επικρατώντας του τοπικού Πιερικού με 1-0 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας.
Ο Ταύρος, του Χρήστου Βελώνη, χωρίς περιθώρια απώλειας βαθμών, κατάφερε με το γκολ που πέτυχε ο ταλαντούχος Λάζος Κοσμίδης στο 52ο λεπτό να πανηγυρίσει δίκαια το πολυπόθητο τρίποντο -δεύτερο συνεχόμενο στο πρωτάθλημα- και να διατηρεί ακόμη τις ελπίδες παραμονής στην κατηγορία. Έφτασε τους 16 βαθμούς, ενώ χρειάζεται άλλες πέντε νίκες στους τελικούς που απομένουν για να πραγματοποιηθεί ο πολύ δύσκολος στόχος του.
Ο Πιερικός Ρυακίων, παρά την ήττα, παρέμεινε στην πέμπτη θέση της κατάταξης με 30 β. 
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το ματς δυνατά και μόλις στο 5΄ απείλησαν την εστία του Σεμιτσίδη με τον Γκεβάνι ο οποίος από θέση βολής σούταρε ψηλά άουτ.
Στο 12΄ σουτ του Β. Μαυρομάτη από πλεονεκτική θέση, ο Σεμιτσίδης με ωραία εκτίναξη παραχώρησε τη μπάλα κόρνερ.
Μετά το τέταρτο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 28΄ θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ, όμως ο νεαρός Χρήστος Πασχόπουλος σούταρε άστοχα από καλή θέση.
Στο 31΄ γέμισμα του Βελώνη κάθετα, γυριστή κεφαλιά του Σουρλόπουλου στην κίνηση, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
Στο 52΄ ο Κοσμίδης με εξαιρετική κίνηση και σουτ από το ύψος της περιοχής έπειτα από το βολέ του Σεμιτσίδη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καλαϊτζή γράφοντας το 0-1, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό.
Στο 57΄ σέντρα του Κοσμίδη, κοντινή κεφαλιά του Σουρλόπουλου, η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.
Στο 69΄ σε παράλληλο γύρισμα του Σιαμπάνη εντός περιοχής και πλασέ του Χ. Πασχόπουλου, ο Καλαϊτζής μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 73΄ άστοχο δυνατό διαγώνιο σουτ του Μάνη.
Στο 88΄ πλασέ του Κεραμιδά από πάσα του Λιανού μέσα στην περιοχή, απομάκρυνε τη μπάλα με τα πόδια ο γκολκίπερ των Ρυακίων.
Άριστη η διαιτησία του κ.  Λάμπρου Ντασιόπουλου με βοηθούς τους κ.κ.  Γιώργο Θεοδώρου και Γιώργου Κουτσικανίδη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός Ρυακίων: Καλαϊτζής, Μελικίδης, Γ. Μαυρομάτης, Μπατσαράς, Β. Μαυρομάτης, Ουσταμπασίδης, Γκεβάνι, Σκουργιάς (29΄ λ.τ. Μαντζόλης), Νικολαΐδης, Κόλτσης, Μάνης.
Ταύρος Ελάφου: Σεμιτσίδης, Βελώνης, Μέϊα, Κοσμίδης (85΄ Λιανός), Αβραάμ, Σουρλόπουλος (70΄ λ.τ. Κεραμιδάς), Καρανίκας, Χ. Πασχόπουλος, Σιαμπάνης (90΄ Χατζηβασιλείου), Στ. Πασχόπουλος, Περιστερόπουλος.
https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Pin It on Pinterest

Shares
Share This