Επιλογή Σελίδας

Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν ο ΑΟ Σελλάνων έπαιξε με πάθος και δύναμη, κυριαρχώντας πλήρως στο ματς και κατάφερε να κάνει μεγάλο βήμα στην υπόθεση παραμονή. Πλέον κοιτά τα επόμενα παιχνίδια, όπου θα επιδιώξει να «κλειδώσει» και μαθηματικά την παρουσία του στη Γ΄Εθνική και την επόμενη σεζόν.

aos meteora1

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ήρθε στο 2ο λεπτό και ανήκε στα Μετέωρα. Μετά από κόντρα ο Ουζούνογλου δεν πρόλαβε να κάνει προβολή και η μπάλα πέρασε κόρνερ.

Στο 15ο λεπτό τα Σέλλανα προχώρησαν σε αναγκαστική αλλαγή με τον Πατσαρούχα να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού και τον Κοντό να παίρνει τη θέση του.

aos meteora2

Οι γηπεδούχοι «απείλησαν» για πρώτη φορά στο 17ο λεπτό. Ο Τζέκος βρέθηκε μέσα στην περιοχή και έκανε το γυριστό σουτ, χωρίς να ανησυχήσει ο Ζαρόπουλος.

Στο 27΄ο Μπιτέλης εκτέλεσε απευθείας από τη γωνία της μεγάλης περιοχής και αριστερά, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα ο Κοντός δοκίμασε το πόδι του, αλλά ο Ζαρόπουλος μπλόκαρε.

Ο ΑΟ Σελλάνων κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 32ο λεπτό. Μετά από πλάγιο του Τζάνη και διώξιμο των αμυντικών ο Χάδιαρης με ένα καταπληκτικό μονοκόμματο σουτ «εκτέλεσε» τον Ζαρόπουλο για το 1-0.

aos meteora5

Στο 38ο λεπτό ο Συράκος έπιασε φοβερό βολέ από το ημικύκλιο, με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

Οι γηπεδούχοι «σπατάλησαν» ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 39΄. Ο Κοντός εκτέλεσε το φάουλ, με τον Αρχοντή να κάνει την προβολή και την μπάλα να περνά λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Τα Μετέωρα μετά από αρκετή ώρα «απείλησαν» την εστία των γηπεδούχων στο 44΄. Μετά από εκτέλεση φάουλ ο Κιάκος έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Παπαδόπουλος με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το μηδέν.

Η πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου μέρους ήρθε στο 47ο λεπτό, όταν ο Συράκος βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο.

aos meteora3

Στο 54ο λεπτό ο Τζέκος «έκλεψε» την μπάλα από τον Ζήση και μπήκε στην περιοχή, όμως το πλασέ που επιχείρησε από πλάγια θέση, απομακρύνθηκε από τον Ζαρόπουλο.

Ο ΑΟ Σελλάνων είχε τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης και παρά το γεγονός πως ήταν μπροστά στο σκορ, συνέχισε να δημιουργεί κινδύνους στην εστία του Ζαρόπουλο.

Ο Τζέκος στο 77΄και πάλι έκανε το πλασέ από αριστερά στην απέναντι γωνία αλλά ο Ζαρόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

aos meteora4

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία. Ο Κοντός βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της περιοχής, σούταρε στη γωνία, αλλά για ακόμα μια φορά ο τερματοφύλακας των Μετεώρων αντέδρασε εξαιρετικά.

Στο 87ο οι άνθρωποι της ομάδας του Προαστίου διαμαρτυρήθηκαν έντονα, καθώς λανθασμένα υποδείχθηκε οφσάιντ ο Υφαντής, ο οποίος έβγαινε απέναντι από τον Ζαρόπουλο.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι και ο ΑΟ Σελλάνων πανηγύρισε μια τεράστια νίκη με σκορ 1-0 και έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Πηγή-φωτό: karditsapress

Pin It on Pinterest

Shares
Share This