Επιλογή Σελίδας

Οδυνηρή ήττα με 1-2 από τον Καραϊσκάκη γνώρισε ο Αιγινιακός στο “Γιάννης Παραλυκίδης” του Αιγινίου, για την 20η αγωνιστική της Football League και παρέμεινε τελευταίος με 13 βαθμούς, χωρίς να κατορθώσει να μειώσει τη διαφορά του από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι φιλοξενούμενοι έκαναν βήμα παραμονής. Το σκορ άνοιξε στο 20′ ο Ματθαίου με τον Αιγινιακό να ισοφαρίζει σε 1-1 με τον Κούστα στο 78′. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 82′ ο Ψιάνος. Ο Αιγινιακός αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα και θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστο το βαθμό της ισοπαλίας, ενώ η ομάδα της Άρτας, εκμεταλλεύτηκε τις λιγοστές ευκαιρίες της και έφυγε με το “διπλό”, με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να πετυχαίνει τη δεύτερη νίκη του στο Αιγίνιο, με το ίδιο σκορ, απέναντι στον Αιγινιακό, όπου βρέθηκε στις αρχές της φετινής περιόδου (η πρώτη ήταν με τον Αήττητο Σπάτων)

Το “φιλμ” του αγωνα
20′ ΓΚΟΛ! 0-1: Σέντρα του Παπανίκου από δεξιά, ο Τζιώρας έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, ο Καραγκιόζης έδιωξε, η μπάλα κατέληξε στον Ματθαίου που εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της άμυνας και με κοντινό σουτ έκανε το 0-1.
44′ Εκτέλεση φάουλ του Τοπαλίδη, η μπάλα πέρασε μπροστά από τρεις παίκτες του Αιγινιακού, χωρίς κανείς να μπορέσει να μπει στην πορεία της.
45’+ Σέντρα του Τοπαλίδη από δεξιά, καρφωτή κεφαλιά του Γρανάδος, ο Μέλκα έδιωξε σε κόρνερ με υπερένταση.
73′ Βαθιά μπαλιά του Ψιάνου για τον Τζιώρα, ο Καραγκιόζης επιχείρησε έξοδο, όμως ο παίκτης του Καραϊσκάκη πλάσαρε άουτ.
78′ ΓΚΟΛ! 1-1: Ο Χαρμπάν έβγαλε ωραία πάσα στον Κούστα κι αυτός με δυνατό συρτό σουτ έκανε το 1-1.
82′ ΓΚΟΛ! 1-2: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καραϊσκάκη από αριστερά, η άμυνα του Αιγινιακού δε μπόρεσε να απομακρύνει, η μπάλα κατέληξε στον Ψιάνο που με πλασέ “έγραψε” το τελικό 1-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αγγελάκης με βοηθούς τους Ντάβελα, και Τοροσιάδη (Μακεδονίας) ενώ τέταρτος διαιτητής ήταν ο Δραγούσης (Κιλκίς).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αιγινιακός: Καραγκιόζης, Σ. Τοπαλίδης, Γιαλαμούδης (64′ Κούστα), Πετρούσης, Ζήσης, Βελκόσκι, Πολύζος, Τσολακίδης (52′ Παπαδόπουλος), Σοφιάνης, Βλαχομήτρος (70′ Χαρμπάν), Γρανάδος.

ΑΕ Καραϊσκάκης: Μέλκα, Καπίας, Παντίδος, Σεβαστιάν, Παναγιώτου, Παπανίκου, Ψιάνος, Στέφαν (46′ Ροντρίγκεζ), Ματθαίου (62′ Καψάλης), Άλεξιτς (55′ Γυφτοκώστας), Τζιώρας.

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Pin It on Pinterest

Shares
Share This