Επιλογή Σελίδας

Δελτίο τύπου για τη νίκη της με 3-1 επί του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου στον ημιτελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας εξέδωσε η ΑΕ Καρίτσας.

Το κείμενο:

H A.E. Kαρίτσας αντιμετώπισε εντός έδρας τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, στη ρεβάνς του ημιτελικού του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας. Η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου, αν και είχε ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση από τον 1ο αγώνα, εμφανίστηκε σοβαρή, μέσα στον αγωνιστικό χώρο και διπλασίασε τις νίκες της.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με χαμένο πέναλτι από την ομάδα μας, στο 8ο λεπτό, ωστόσο στο 10ο λεπτό ο Καραγκούνης άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Δημητρίου. Στο 21ο λεπτό, ο Νταμπαλάκης εκμεταλλεύτηκε τη στιγμιαία αδράνεια της άμυνας μας και ισοφάρισε.

Στο 30ο λεπτό, μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια της ομάδας μας, ο Μακράκης τροφοδότησε τον Κυπαρίσση, ο οποίος με εξαιρετικό τελείωμα, έκανε το 2-1.https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Το τελικό 3-1 πέτυχε ο αρχηγός της ομάδας, Κυρτέγος, μετά από ασίστ του Κυπαρίσση, στο 65ο λεπτό.

Στη συνέχεια, η ομάδα μας συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες, ωστόσο το 3-1 έμελλε να είναι το τελικό σκορ.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: Παπατολίκα, Δαλαμήτρα, Δημητρίου, Σαμανίδη, Τροίρη, Κωτσιόπουλο, Οικονόμου, Καραγκούνη, Κυρτέγο , Κυπαρίσση και Μπενίσκο. Αγωνίστηκαν ακόμη οι:  Μακράκης, Λαγδάρης, Μητράκας καιΤσιώμης.  

Με τον τρόπο αυτό, η ομάδα μας σφράγισε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας, για 3η συνεχή χρονιά, όπου θα αντιμετωπίσει την ιστορική ομάδα του Πιερικού, με μοναδικό σκοπό την κατάκτηση εκ νέου του Κυπέλλου.

Με εκτίμηση,
Τ
ο γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
της Α.Ε. Καρίτσας

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This