Επιλογή Σελίδας

Οι αγώνες της φάσης των δεκαέξι του UEFA Europa League ξεκινούν την Πέμπτη 7 Μαρτίου και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, μεταξύ άλλων, τις κρίσιμες αναμετρήσεις Ρεν – Άρσεναλ (19:55, Cosmote Sport 2HD), Τσέλσι – Ντινάμο Κιέβου (22:00, Cosmote Sport 2HD) και Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ίντερ (19:55, Cosmote Sport 3HD), καθώς και όλη την αγωνιστική δράση, ζωντανά κι αποκλειστικά, στα κανάλια Cosmote Sport.

Η σέντρα θα δοθεί στις 18:00, μέσα από την εκπομπή UEFA Europa League Show (Cosmote Sport 2HD) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα. Εκεί, οι συνδρομητές της Cosmote TV θα έχουν στη διάθεσή τους πλούσιο ρεπορτάζ για όλες τις αναμετρήσεις, ενώ θα παρακολουθήσουν και αποκλειστικές δηλώσεις από το νέο αστέρι της Μπενφίκα, Ζοάο Φελίξ και τον σούπερ σταρ της Σεβίλλης, Βισάμ Μπεν Γεντέρ.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Στο πρόγραμμα μεταδόσεων της Πέμπτης 7 Μαρτίου, ξεχωρίζουν, επίσης, οι αγώνες: Νάπολι – Σάλτσμπουργκ (22:00, Cosmote Sport 3HD), Βαλένθια – Κράσνονταρ (22:00, Cosmote Sport 7HD) και Ζενίτ – Βιγιαρεάλ (19:55, Cosmote Sport 9HD). Την ίδια μέρα, η πέντε φορές νικήτρια της διοργάνωσης Σεβίλλη αντιμετωπίζει την Σλάβια Πράγας (19:55, Cosmote Sport 7HD), ενώ η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου και του Ανδρέα Σάμαρη δοκιμάζεται εκτός έδρας απέναντι στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ (19:55, Cosmote Sport 8HD).

Η εκπομπή UEFA Europa League Show θα επιστρέψει με την ολοκλήρωση των αγώνων της ημέρας στο Cosmote Sport 2HD, με δηλώσεις των πρωταγωνιστών, αναλύσεις με τη βοήθεια της τεχνολογίας, αλλά και τα καλύτερα στιγμιότυπα από όλα τα γήπεδα.

Επίσης, μέσα από την εκπομπή UEFA Europa League Λεπτό προς Λεπτό (19:45, Cosmote Sport 1HD) με τους Πέτρο Δριτσάκο και Τόλη Χριστοφοράκη, οι τηλεθεατές θα έχουν στη διάθεσή τους ζωντανή ενημέρωση από όλα τα γήπεδα στα οποία υπάρχει αγωνιστική δράση.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This