Επιλογή Σελίδας

Έναν πολύτιμο βαθμό για τη “μάχη” της παραμονής στην κατηγορία πήρε ο Πιερικός μένοντας στο 0-0 απέναντι στον Αλμυρό, εκτός έδρας, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου. Έτσι, οι Κατερινιώτες έφτασαν τους 25 βαθμούς και βγήκαν από την επικίνδυνη ζώνη, με τη συνέχεια, βέβαια, να παραμένει εξίσου δύσκολη.

Ο Πιερικός παρατάχθηκε με κύριο μέλημα να μη δεχθεί γκολ, με το πρώτο μέρος να είναι μια “άνοστη σούπα”. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις μια φάση ήταν άξια λόγου και συγκεκριμέα ένα πλασέ του Τζοβάρα μέσα από την περιοχή που έδιωξε με τα πόδια ο Τοπουζλής.

Στο β’ μέρος, η αποβολή του Τουλίκα στο 55′ με δυο κίτρινες κάρτες μέσα σε λίγα λεπτά έδωσε τη δυνατότητα στους Θεσσαλούς να ψάξουν το γκολ με παίκτη παραπάνω για πάνω από μισή ώρα αγώνα.

Ο Αναστασίου στο 56′, έπειτα από πάσα του Μπαρούτα έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι, ενώ στο 58′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσελεπή, ο Παπακώστας, έπειτα από αλλεπάλληλες κόντρες έγινε κάτοχος της μπάλας αλλά δε μπόρεσε να την σπρώξει στα δίχτυα, από κοντά. Στο 60′, ο Τσελεπής εκτέλεσε ξανά κόρνερ αλλά το σουτ του Ναουμίδη από το ύψος του πέναλτι σούταρε άουτ. Στο 65′ μετά από σέντρα του Μπαρούτα από αριστερά, ο Κοντοβάς έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Τοπουζλή ενώ την ίδια τύχη είχε και σουτ του Τζοβάρα από το σημείο του πέναλτι, μετά από πάσα του Μπαρούτα. Τελευταία στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν στο 80′ με την κεφαλιά – ψαράκι του Τζοβάρα να περάει άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αγγελούλης με βοηθούς τους Κοτούμπα και Νάκα (Λάρισας).

Αλμυρός (Κώστας Βελιτζέλος): Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Παπακώστας, Ναουμίδης (λ. τρ. 90+4’ Καλαμίδας), Αλεξανδρής, Τσελεπής (64’ Γκίκας), Στουρνάρας (76’ Λουκάς), Τζοβάρας, Κοντοβάς (78’ Ματθαίου), Αναστασίου
Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Τοπουζλής, Λαζαρίδης, Τουλίκας, Χατζηδήμπας, Τσιούχας, Αλ. Καρτσαμπάς, Αλσίνο (71′ Λαμπίρης), Μπουζούκης (90’+2’Λυκούργος), Σεχολάρι (84′ Κωστόπουλος), Αθ. Καρτσαμπάς, Κραγιόπουλος ( 90’+1′ Ντινόπουλος).
Στον πάγκο: Αλεξιάδης, Ναρίνογλου, Μηλιώτης.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Με πληροφοριές και από magnesianews.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This