Επιλογή Σελίδας

Η Μαρία Σάκκαρη είχε μια βραδιά που γρήγορα θα θέλει να ξεχάσει στο Indian Wells, καθώς δεν της βγήκε καθόλου ο αγώνας με την Christina McHale και ηττήθηκε από την Αμερικανίδα με 2-0 σετ, αποχαιρετώντας πολύ νωρίς την Καλιφόρνια.

Η McHale πήρε τη νίκη με 7-5, 6-0 απέναντι στην Ελληνίδα, που πάλεψε σκληρά στο 1ο σετ και λίγο έλειψε να το ανατρέψει, όμως αποχαιρέτησε με ένα απογοητευτικό 2ο σετ τη διοργάνωση.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Πιο συγκεκριμένα, η McHale έδειχνε από τα πρώτα λεπτά να έχει τον έλεγχο, αλλά η Σάκκαρη ήταν πολύ κοντά της στο 1ο σετ. Η Αμερικανίδα πρώτα προηγήθηκε με break στο 2-1, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια όμως απάντησε για το 2-2.

Στη συνέχεια η McHale έκανε απανωτά break για να βρεθεί μπροστά με 5-2. Σέρβιρε για την κατάκτηση του σετ στο 8ο game και μάλιστα επέστρεψε από το 15-40, φτάνοντας 2 πόντους μακριά στο 5-2, 40-40. Η Μρία παρόλα αυτά έκανε το break και μείωσε σε 5-3.

Συνέχισε την αντεπίθεσή της, κράτησε το σερβίς της για το 5-4 και στο 10ο game έσβησε 3 set point, για να κάνει νέο break για το 5-5! Μάλιστα, βρέθηκε μπροστά με 5-5, 30-0 στο επόμενο game, στο οποίο σέρβιρε. Η McHale κάπου εκεί άλλαξε όλο το παιχνίδι, με ένα σερί 8 διαδοχικών πόντων. Έκανε break με 4 πόντους στη σειρά για το 6-5 και με love service game έκανε το 7-5, ολοκληρώνοντας το σετ στην 3η της απόπειρα από τη γραμμή του σερβίς.

Το σερί της Αμερικανίδας συνεχίστηκε στο 2ο σετ, στο οποίο η Σάκκαρη βγήκε εντελώς εκτός αγώνα. Η McHale έφτασε τους 19 κερδισμένους πόντους στη σειρά (!), όταν ήταν μπροστά με 3-0, 40-0 στο 2ο σετ. Όταν σέρβιρε για το 4-0, είχε κερδίσει τους 24 από τους 25 τελευταίους πόντους της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι τελείωσε οριστικά για τη Σάκκαρη στο 5ο game του 2ου σετ, όταν μετά από ώρα γέμισε ένα game, αλλά υπέστη άλλο ένα break για το 5-0 της Αμερικανίδας. Η McHale πήρε ακόμα και το 6ο game, παίρνοντας με bagel το 2ο σετ, αφού κατάφερε να επιστρέψει από το 15-40 και να πάρει 4 διαδοχικούς πόντους για το 6-0.

Το τουρνουά τελείωσε πρόωρα για τη Σάκκαρη, που ηττήθηκε για 2η φορά από τη McHale σε 4 συναντήσεις. Η 23χρονη Ελληνίδα τενίστρια είχε 10 winners και 47 αβίαστα λάθη, σε μια βραδιά που θα θέλει να αφήσει γρήγορα πίσω της και να προχωρήσει.

Πέρσι η Σάκκαρη είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι τον 4ο γύρο στο Indian Wells, που σημαίνει πως θα χάσει 110 βαθμούς και κινδυνεύει να μείνει εκτός Top 50 σε 10 μέρες, όταν και θα ανανεωθεί η παγκόσμια κατάταξη. Τώρα βρίσκεται στο Νο. 41 του κόσμου.

Η McHale, η οποία βρίσκεται στο Νο. 140 αλλά έχει αποδείξει πως θα μπορούσε να βρίσκεται πολύ ψηλότερα, πέτυχε την 3η της νίκη στο Indian Wells για φέτος. Είχε ξεκινήσει από τα προκριματικά, όπου απέκλεισε τις Fanny Stollar και Vera Zvonareva. Στον 2ο γύρο θα παίξει με την Anastasia Pavlyuchenkova, No. 30 στο ταμπλό.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This