Επιλογή Σελίδας

Ο Βαφύρας επικράτησε με 44-88 των Ατρόμητων Παντελεήμων Νέας Σάντας, στο Κλειστό του Γαλλικού, σε αγώνα για την 21η αγωνιστική της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Οι παίκτες του Μιχάλη Σαραπτσή μπήκαν αποφασισμένοι στον αγώνα, απέναντι στους Ατρόμητους Νέας Σάντας οι οποίοι παρατάχθηκαν με δύο ελλείψεις, καθώς δεν αγωνίστηκαν ο πρώτος τους σκόρερ, Κώστας Σέμπρος και ο Θόδωρος Σωτηρόπουλος και κυριάρχησαν και στις δύο πλευρές του γηπέδου, καθώς δέχθηκαν μόλις οκτώ πόντους και σημείωσαν είκοσι έξι.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Κώστα Λαδά ανέβασαν την απόδοσή τους, περιόρισαν την παραγωγικότητα του Βαφύρα και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 20-44 υπέρ του φιλοξενούμενου.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Μιχάλη Σαραπτσή και πάλι ήταν κυρίαρχοι εκτοξεύοντας την υπέρ τους διαφορά και προηγήθηκαν με 27-71.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι Ατρόμητοι Παντελεήμων Νέας Σάντας ισορρόπησαν το παιχνίδι, με τον Βαφύρα να φτάνει στη νίκη με το τελικό 44-88.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Διατητές: Τσοχαταρίδης – Καψίδης.

Δεκάλεπτα: 8-26, 20-44, 27-71, 44-88.

ΑΟ Οι Ατρόμητοι Παντελεήμων Νέας Σάντας (Λαδάς): Ζάλτος 7 (1), Βέττης 4, Καζαντζίδης 2, Βλαχόπουλος 8, Δαγκλιάρης 2, Πανταζής 3 (1), Τριανταφυλλίδης, Κεσώφ 2, Αράπογλου 4, Ναρλίδης 12.

ΓΑΣ Βαφύρας (Σαραπτσής): Σαραπτσής 9 (1), Αραμπατζής 3, Ευαγγελόπουλος 16, Ναβροζίδης, Μπατζάκης 9 (1), Τζιόλης 2, Σιώκας 6, Βαρβούτης 19, Ντακαρέλας 4, Γερομιχαλός 20 (6), Παπακώστας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This