Επιλογή Σελίδας

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης πήρε σπουδαία νίκη στο Χαλάνδρι κόντρα στην περσινή νικήτρια Κίνεφ Κίρισι με 9-7, στον επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσης της LEN Euro League και πανηγύρισε επική πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του θεσμού.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου μπήκε στο παιχνίδι αποφασισμένη να πάρει το εισιτήριο για το Φάιναλ Φορ της διοργάνωσης και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 5-4. Στην τρίτη περίοδο, η ομάδα του Λαιμού απέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων (8-6), το οποίο διατήρησε έως το τέλος του αγώνα, φτάνοντας στη νίκη-πρόκριση με 9-7, ανατρέποντας το σκορ του πρώτου αγώνα, όπου η ρώσικη ομάδα είχε επικρατήσει με 11-10.

Με την πρόκριση αυτή, το Ελληνικό στοιχείο θα είναι έντονο στο Φάιναλ Φορ του θεσμού, μετά και την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Σαν Αντρέου, με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Οκτάλεπτα: 3-1, 2-3, 3-2, 1-1,

ΝΟ Βουλιαγμένης: Τζόνσον, Χαραλαμπίδη, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη 2, Κοκκινάκη, Ξενάκη 3, Νίνου Ε. 1, Πάτρα, Κώτσια, Διαμαντοπούλου 1, Ράνεϊ 1, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη

Κίνεφ Κίρισι: Καρνάουκ, Ζούμπκοβα 2, Προκοφίεβα 2, Σιμάνοβιτς 2, Ντιατσένκο, Σιριάεβα, Χαμζάεβα, Κιρίλτσεβα, Γιακούσεβα, Σομπόλεβα, Ιβάνοβα, Ρίζκοβα 1, Σμίκοβα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This