Επιλογή Σελίδας

Το πρώτο από τα τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια του δίνει αύριο Κυριακή (15.00) ο Πιερικός στον Αλμυρό Βόλου, απέναντι στη ομώνυμη ομάδα, στο εξ αναβολής παιχνιδι για την 20η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η αναμέτρηση είναι κομβικής σημασίας με τον Πιερικό να είναι “με την πλάτη στον τοίχο” και να ψάχνει οπωσδήποτε βαθμό ή βαθμούς για να μείνει γερά στο “κόλπο” της σωτηρίας.


Στη Μαγνησία θα ταξιδέψουν οι Αλεξιάδης, Τοπουζλής, Αλ. Καρτσαμπάς, Αθ. Καρτσαμπάς, Κραγιόπουλος, Λαμπίρης, Μηλιώτης, Μπατσαράς, Ναρίνογλου, Λαζαρίδης, Σεχολάρι, Κωστόπουλος, Τσιούχας, Τουλίκας, Χατζηδήμπας, Μπουζούκης, Ντινόπουλος, Αλσίνο, Λυκούργος, Γιώτσας. Εκτός αποστολής τέθηκε ο Πατσιογιώργος που ταλαιπωρείται από πρόβλημα στη μέση.

Δε συνεχίζει ο Σκλιοπίδης

Πρόωρο τέλος λαμβάνει, εκτός απροόπτου, η θητεία του Δημήτρη Σκλιοπίδη στον Πιερικό. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αποφάσισε να σταματήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα, κι έτσι ο Νίκος Θεοδοσιάδης δε μπορεί να τον υπολογίζει για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Pin It on Pinterest

Shares
Share This