Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Αυλαία της 29ης αγωνιστικής της Ligue 1 απόψε με δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις Βορρά και Νότου που καθορίζουν τα μέτωπα στην κορυφή αλλά και τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

OGC Nice (9) – Toulouse FC (15)     @ Allianz Riviera, Nice

Προϊστορία:  23 – 7 – 9  (τελευταία 10ετια:  6-1-3,  8/10 Under,  8/10 NG)

Η αρχή γίνεται από την Κυανή Ακτή με τη Nice να υποδέχεται την Toulouse. Η ομάδα του Patrick Vieira δείχνει αξιόλογη σοβαρότητα και σταθερότητα στα παιχνίδια και μπορεί να οι εμφανίσεις της να μην διεκδικούν δάφνες ποιότητας και ανωτερότητας έναντι των αντιπάλων της, εντούτοις η ουσία των κερδισμένων βαθμών είναι αυτή που μετρά. Οι γηπεδούχοι απόψε Aiglons βρίσκονται μόλις τρεις βαθμούς από το ευρωπαϊκό εισιτήριο και δύσκολα αυτό θα τους αφήνει αδιάφορους.

Ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που με δύο-τρία καλά αποτελέσματα θα επιτύχουν τους στόχους τους για τη φετινή σαιζόν. Δεν έχουν πολλά γκολ τα μεταξύ τους παιχνίδια, η μεν Nice δέχεται δύσκολα εντός, η δε Toulouse σκοράρει με ευκολία εκτός. Μέση λύση και βασική μας επιλογή η διπλή ευκαιρία των γηπεδούχων σε συνδυασμό με το under 3.5 με το under 2.5 να είναι η εναλλακτική πρόταση.
.

Lille OSC (2) – AS Monaco (17)     @ Stade Pierre-Mauroy, Lille

Προϊστορία:  15 – 20 – 12  (τελευταία 10ετία:  5-0-3,  6/8 Over,  4/8 GG)

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τη μάχη του Βορρά ανάμεσα στη γηπεδούχο και εντυπωσιακή φέτος Lille και τη φορμαρισμένη Monaco. Έχοντας χτίσει μια διαφορά 7β. από την τρίτη Lyon, οι Lillois έχουν μια ιδιαίτερη δοκιμασία μπροστά τους κόντρα σε μια Monaco που θα παλέψει όλες τις φετινές αναμετρήσεις όχι μόνο για βαθμολογικούς αλλά και λόγους γοήτρου και πρεστίζ της ομάδας. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο αλλά η εικόνα των Μονεγάσκων στο Pierre-Mauroy αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Η πλειοψηφία των εντός έδρας παιχνιδιών της Lille και των εκτός της Monaco έχουν γκολ και πρέπει να δώσουμε βάση σε αυτό. Με σύμμαχο την προϊστορία μεταξύ τους που έχει αρκετά over αλλά και gg, θα πάμε με την επιλογή των 2-4 γκολ που μπορούμε σε ένα βαθμό να καλύψουμε και τα λιγότερα γκολ.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J29)
20:00 OGC Nice – Toulouse FC 1Χ & Under 3.5 Goals (1.57) 1-1 FT
21:45 Lille OSC – AS Monaco 2 – 4 Goals (1.57) 0-1 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This