Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Το σημερινό πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής της Ligue 1 συνεχίζεται με τέσσερις πολύ σημαντικές αναμετρήσεις, με το ενδιαφέρον να εντοπίζεται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Angers SCO (12) – Amiens SC (17)     @ Stade Raymond-Kopa, Angers

Προϊστορία:  11 – 4 – 3  (τελευταία 20ετία:  4-1-1,  4/6 Under+NG)

Αρχή του σημερινού μενού από το Raymond-Kopa εκεί όπου η Angers υποδέχεται την Amiens. Εδώ φαίνεται το κίνητρο να είναι με το μέρος των φιλοξενούμενων που μετρούν τρεις νίκες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, ωστόσο όλες είναι εντός έδρας καθώς μακρία από την έδρα της παρουσιάζεται ιδιαίτερα αδύναμη. Οι γηπεδούχοι της Angers διανύουν πέριοδο φόρμας επίσης, με μόλις μία ήττα το τελευταίο δίμηνο δείχνοντας ότι δεν θα είναι αδιάφοροι απόψε.

Μεγάλης κρισιμότητας ματς το συγκεκριμένο με τις δύο ομάδες να αναζητούν το θετικό αποτέλεσμα για τους δικούς τους λόγους. Η προϊστορία είναι με τους γηπεδούχους, αλλά το κίνητρο με τους φιλοξενούμενους. Αυτό θα μας οδηγήσει στην επιλογή των δύο τουλάχιστον γκολ, που ίσως είναι και στις δύο εστίες.
.

Stade Malherbe Caen (19) – AS Saint-Etienne (6)     @ Stade Michel d’ Ornano, Caen

Προϊστορία:  13 – 3 – 6  (τελευταία 10ετία:  4-0-4,  6/8 Under+NG)

Εδώ και καιρό στην επικίνδυνη ζώνη οι Νορμανδοί ψάχνουν έντονα μια νίκη για να μπορέσουν τουλάχιστον να βρεθούν στη θέση των play-out καθώς οι υπόλοιπες ομάδές έχουν απομακρυνθεί κάνοντας την αποστολή τους ακόμη πιο δύσκολη. Απόψε απέναντι στην ιδιαίτερα επικίνδυνη St.Etienne -που προέρχεται από τρεις ήττες σε τέσσερις αγωνιστικές- θα επιδιώξουν να υλοποιήσουν αυτό το σχέδιο μιας και τα περιθώρια στενεύουν. Μοιρασμένη η παράδοση στο Michel d’ Ornano, ενώ λείπει η ισοπαλία.

Η Caen είναι ομάδα έδρας και ό,τι καταφέρει έως το τέλος θα είναι κυρίως από τους βαθμούς εντός έδρας. Αναμένουμε σήμερα να δώσουν το 100% αν και η εικόνα τους δεν είναι ικανοποιητική τον τελευταίο καιρό. Εύκολα ή δύσκολα όμως θεωρούμε ότι ένα γκολ θα το βρουν και αυτή θα είναι η επιλογή μας εδώ.
.

En Avant de Guingamp (20) – Dijon FCO (18)     @ Stade du Roudourou, Guingamp

Προϊστορία:  3 – 5 – 1  (6/9 Under,  6/9 NG)

Τρίτη διαδοχική μάχη ουραγών και ίσως η πιο σημαντική ανάμεσα στη γηπεδούχο ουραγό Guingamp και την προτελευταία Dijon. Του ύψους και του βάθους οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα των δύο ομάδων, των οποίων η βαθμολογική θέση είναι απολύτως δικαιολογημένη έως τώρα. Δύο ίσως πολύ κρίσιμα στατιστικά στοιχεία, οι οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη για τους φιλοξενούμενους και το γεγονός ότι η ομάδα της Βρετάνης δεν έχει ηττηθεί από τη DIjon στα οκτώ (επίσης) τελευταία παιχνίδια που την έχει υποδεχθεί.

Χωρίς να εμπνέουν εμπιστοσύνη οι δύο ομάδες, θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και ίσως η ισοπαλία να μοιάζει με ήττα και για τις δυό. Εμείς θεωρούμε ότι η έδρα αλλά και η δυναμική της Guingamp είναι ικανά να της δώσουν τη νίκη και αυτήν θα επιλέξουμε -με επιστροφή πονταρίσματος στην περίπτωση της ισοπαλίας.
.

Nimes Olympique (11) – RC Strasbourg Alsace (10)     @ Stade des Costieres, Nimes

Προϊστορία:  20 – 6 – 7  (χωρίς πρόσφατη προϊστορία)

Nimes και Strasbourg κλείνουν το αποψινό πρόγραμμα με τη μεταξύ τους συνάντηση. Έχοντας επιτύχει το στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την παραμονή, αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο κατά καιρούς και σήμερα αναμένουμε να αγωνισθούν χωρίς άγχος μιας και είναι αδύνατο να κινδυνεύσουν αλλά και πολύ δύσκολο να κυνηγήσουν κάτι περισσότερο από τη φετινή σαίιζόν έστω και αν μαθηματικά, δεν έχει κριθεί τίποτα.

Αμφίρροπη αναμέτρηση, ανοιχτή σε όλα τα αποτελέσματα, εμείς θα πάμε με την προϊστορία αλλά και τα πρόσφατα αποτελέσματα των δύο ομάδων που επιβεβαιώνουν συχνά τα 2-3 γκολ.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J29)
21:00 Angers SCO – Amiens SC Over 1.5 Goals (1.55)  0-0 FT
21:00 SM Caen – AS Saint-Etienne SM Caen Over 0.5 Goals (1.52) 0-5 FT
21:00 EA Guingamp – Dijon FCO 1 Draw No Bet (1.55) 1-0 FT
21:00 Nimes Olympique – RC Strasbourg 2 – 3 Goals (1.97) 2-2 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This