Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Μεγάλη μάχη αναμένεται απόψε στο Λονδίνο με την Arsenal -όπως λίγοι ανέμεναν- να βρίσκεται στη θέση του αουτσάιντερ κόντρα στη μοναδική πλέον Γαλλική εκπρόσωπο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, Rennes. Πάμε να δούμε τι έχουμε: 

Arsenal FC – Stade Rennais FC

Λίγοι περίμεναν τη νίκη και μάλιστα διαφορά γκολ για τους Rennais στην πρώτη αναμέτρηση του Roazhon Park, ένα αποτέλεσμα που δίνει επιπλέον ενδιαφέρον στη σημερινή ρεβάνς. Θα μιλήσει η εμπειρία της πολύπειρης σε ευρωπαϊκές παραστάσεις Arsenal ή η φρεσκάδα και η άγνοια κινδύνου της Rennes που σίγουρα θα παραταχθεί χωρίς άγχος στον αγωνιστικό χώρο; Από τη μία χωρίς τον Σωκράτη -που αποβλήθηκε στο πρώτο παιχνίδι- και από την άλλη με την επιστροφή Lacazette, αναμένουμε να δούμε τι θα υπερισχύσει.

Θεωρούμε ότι η εμπειρία των γηπεδούχων είναι ικανή να φέρει τη νίκη, το ζήτημα όμως είναι εάν θα φέρει και την πρόκριση. Όλα θα κριθούν στο αν θα βρει γκολ η Rennes και στην αμυντικη συμπεριφορά και των δύο ομάδων. Επιλογή μας θα ειναι ο συνδυασμός του άσου με το Under 4.5 με τα 2-4 γκολ και ίσως το ακριβές σκορ του 3-1 να δείχνουν καλές εναλλακτικές.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Συνοπτικά:
UEFA – Europa League (1/8 de Finale)
22:00 Arsenal FC – Stade Rennais FC 1 & Under 4.5 Goals (1.71) 3-0 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This