Επιλογή Σελίδας

Buongiorno a tutti!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις τρεις σημερινές αναμετρήσεις:

Sassuolo – Sampdoria
Mapei Stadium
Η Sampdoria σκοράρει μεν αρκετά τακτικά αλλά χωρίς να σημειώνει πολλά τέρματα, κάτι που ισχύει και για τη Sassuolo αν και όχι με την ίδια συχνότητα. Σε 4 από τα 6 τελευταία μεταξύ τους ματς έχει σημειωθεί το πολύ 1 τέρμα. Επιπλέον, σε 4 από τα 6 πιο πρόσφατα ματς της Sassuolo έχουν σημειωθεί το πολύ δύο τέρματα. Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,89.

SPAL – Roma
Stadio Paolo Mazza
Η Roma μετά και τη νίκη επί της Empoli παρέμεινε στους τρεις βαθμούς από την τέταρτη θέση, επομένως θα επιδιώξει τη νίκη ενάντια στη SPAL για να διατηρήσει ή και να μειώσει τη διαφορά αυτή, δεδομένης και της διαφοράς δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Επιπλέον σε 2 από τα 3 μέχρι στιγμής μεταξύ τους ματς, έχει επικρατήσει η Roma. Επιπλέον, η SPAL έχει ηττηθεί σε 4 από τα 6 τελευταία ματς της. Νίκη της Roma σε απόδοση 1,91.

Torino – Bologna
Stadio Olimpico
Η Torino διανύει μία περίοδο αρκετά καλής φόρμας και μάλιστα έχει κερδίσει σε 4 από τα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Από την άλλη η Bologna βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού παρά τη νίκη επί της Cagliari στην τελευταία αγωνιστική και στα 3 προηγούμενα ματς της είχε ηττηθεί. Νίκη της Torino σε απόδοση 2,05.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (28a giornata)
16:00 Sassuolo – Sampdoria Under 2,5 Goals (1,90) 3-5 FT
19:00 SPAL – Roma 2 (1.91) 2-1 FT
21:30 Torino – Bologna 1 (2,05) 2-3 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This