Επιλογή Σελίδας

Ο Βαφύρας επικράτησε με 68-47 του Άθλου Αλεξάνδρειας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Σπυρίδωνα, σε αγώνα για την 22η αγωνιστική της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ο Βαφύρας μπήκε αποφασισμένος για τη νίκη στο παιχνίδι και κυριάρχησε τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση, παίρνοντας από το ξεκίνημα της αναμέτρησης το προβάδισμα και ολοκλήρωσε το πρώτο δεκάλεπτο με το υπέρ του 25-9.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα του αγώνα αντιστράφηκε, με τους παίκτες του Βασίλη Αγγέλη να περιορίζουν τους αντιπάλους τους στους δέκα πόντους, ωστόσο δεν ήταν όσο παραγωφικοί ήταν στο πρώτο ο Βαφύρας και το πρώτο μισό της αναμέτρησης ολοκληρώθηκε με 35-26 υπέρ του γηπεδούχου.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Οι παίκτες του Μιχάλη Σαραπτσή επέστρεψαν βελτιωμένοι μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, πήραν τον έλεγχο στα χέρια τους, διεύρυναν το προβάδισμά τους και προηγήθηκαν με 52-37 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο τέταρτο δεκάλεπτο, με τον Βαφύρα να φτάνει δίκαια στη νίκη με το τελικό 68-47, να κατακτά την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της σεζόν και πλέον καλείται να αντιμετωπίσει την Γουμένισσα με πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Διαιτητές: Τοπαλίδης – Γρηγοριάδης.

Δεκάλεπτα: 25-9, 35-26, 52-37, 68-47.

ΓΑΣ Βαφύρας (Σαραπτσής): Σαραπτσής 9 (1), Αραμπατζής, Ευαγγελόπουλος 28 (1), Ναβροζίδης, Μπατζάκης 7 (1), Καραμπατάκης, Σιώκας 2, Βαρβούτης 19, Ντακαρέλας, Γερομιχαλός 3 (1), Κουμαντζιάς, Σκέντος.

ΑΣ Άθλος Αλεξάνδρειας (Αγγέλης): Αγγέλης 2, Τακουτής, Τζαφέρης 2, Ντάμτσης 2, Παύλου 11 (3), Στογιαννόπουλος 2, Χαριτόπουλος 6, Τσαρούχας 21 (3), Χατζηλεμονιάς, Πεκιαρίδης 1, Πετκάκης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This