Επιλογή Σελίδας

Ο Εργόναθλος επικράτησε με 54-47 της Γουμένισσας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πολύκαστρου, σε αγώνα για την 22η αγωνιστική της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Αμφίρροπο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ και να ολοκληρώνεται σε πλήρη ισορροπία καθώς αμφότερες σημείωσαν από δεκαπέντε πόντους.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και του δεύτερου δεκαλέπτου με την Γουμένισσα να πηγαίνει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το υπέρ της 22-25.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Ούτε στο τρίτο δεκάλεπτο άλλαξε η εικόνα του αγώνα, ο οποίος παρέμεινε αμφίρροπος και η φιλοξενούμενη προηγήθηκε με 36-38 στην ολοκλήρωσή του.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Γιώργου Ακριτίδη μπήκαν αποφασιστικά, πήραν τον έλεγχο της αναμέτρησης στα χέρια του, μαζί και το προβάδισμα στο σκορ και έφτασαν στην τελική επικράτηση με 54-47, τερματίζοντας στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και τώρα καλούνται να αντιμετωπίσουν την ΚουΠα Κιλκίς με μειονέκτημα έδρας με έπαθλο την άνοδο στην Α’ Κατηγορία και την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος.

Διαιτητές: Ελευθεριάδης – Παπαγεωργίου.

Δεκάλεπτα: 15-15, 22-25, 36-38, 54-47.

ΜΠΑΣ Εργόναθλος (Ακριτίδης): Μιχαλόπουλος 2. Δημητριάδης, Αρκούδας 13 (1), Κήρυκος 4, Δαμιανίδης 17, Μπερμπερίδης 8 (2), Τσιτουρούδης 6, Κουσιδώνης 4, Γιαννακούλης, Πεχλιβανίδης, Νάντσιος.

ΑΟΚ Γουμένισσας (Αγγέλου): Κώστας 10, Καλβάκης 3 (1), Πούλος 26 (2), Γέγας, Τασιός 2, Τάτσης, Τζιτζίδης, Γερακάρτσης 6, Σαμαράς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This