Επιλογή Σελίδας

Ο Θερμαϊκός Κορινού επικράτησε με 2-0 του Πιερικού Ρυακίων στο Γήπεδο του Κορινού, σε αγώνα για την 22η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣ Πιερίας.

Με τη νίκη τους αυτή ο Θερμαϊκός Κορινού παρέμεινε δέκα βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Βατανιακό και ταυτόχρονα αύξησε τη διαφορά του από τον Πιερικό Αστήρ Κάτω Αγιάννη και βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας με 51 βαθμούς. Στον αντίποδα, ο Πιερικός Ρυακίων βρίσκεται στην 6η θέση με 30 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε ο Καραμανώλας με σουτ στο 8’ ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε, επίσης με σουτ, ο Μυστρίδης στο 48’, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Καλαϊτζή σε σουτ του Κατσάρα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκολιτς με βοηθούς τους Β. Χαλκίδη και Βασιλειάδη.

Θερμαϊκός Κορινού: Βουδούρης, Πολυχρονιάδης, Ταγκαλίδης Α., Μποστανίτης, Γκόγκος, Αντωνιάδης, Καραμανώλας, Πιατίδης (6′ λ.τ. Τσιγκαρόπουλος Ι.- 63′ Ταγκαλίδης Β.), Κατσάρας (76′ Αρσένης), Μυστρίδης, Κατσούλης (73′ Jukan).

Πιερικός Ρυακίων: Καλαϊτζής, Μελικίδης (46′ Σκουργιάς), Μαυρομάτης Γ., Μαυρομάτης Β., Ουσταμπασίδης, Αδαμίδης (74′ Μαντζόλης), Qevani, Μάνης, Κόλτσης, Νικολαΐδης, Μπαλαούρας (53′ Καραμπουλάκης).

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Pin It on Pinterest

Shares
Share This