Επιλογή Σελίδας

Η Ακαδημία 2006 επικράτησε με 2-1 της 25ης Μαρτίου στο Ενωσιακό Γήπεδο της Νέας Εφέσσου, στον αγώνα ανόδου της Γ’ ΕΠΣ ΠΙερίας.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Ακαδημία 2006 κέρδισε την άνοδό της στην Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας, όπου θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν.

Το σκορ άνοιξε η 25η Μαρτίου με τον Μουρατίδη στο 13’, αποτέλεσμα με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 47’, Ο Κατσιρούμπας της φιλοξενούμενης αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή, καθώς ανέτρεψε αντίπαλο ο οποίος βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα, η 25η Μαρτίου διατήρησε το προβάδισμά της μέχρι το 84’, όταν και δέχθηκε την ισοφάριση με αυτογκόλ.

Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Γιάκου στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, δίνοντας τη νίκη και χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ευθυμιάδης με βοηθούς τους Βρούζο και Μηνούδη.

Ακαδημία 2006: Κουτσικανίδης, Χεριανίδης, Σαχινίδης, Λαζαρίδης, Κοντοφάκας, Νομικός, Ιωαννίδης, Φυτόπουλος, Πάγια, Ελενίδης, Στουγιάννος.

1 (1)

25η Μαρτίου: Αμβροσιάδης, Στεφανίδης, Ξενόπουλος, Σταλίκας (80′ Στραβογιάννης), Κατσίμπουρας, Τσίδης, Μουρατίδης, Ζαγγελίδης, Ζούντσας (69′ Καστανάρας), Καραγκιοζίδης, Παπαδόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This