Επιλογή Σελίδας

Ο Αιγινιακός ηττήθηκε με 1-0 από τον Απόλλωνα Πόντου, στο Γήπεδο Απόλλωνα Καλαμαριάς, σε αγώνα για την 22η αγωνιστική της Football League.

Καθόλου εύκολο δεν ήταν το παιχνίδι για τον Απόλλωνα. Ο Αιγινιακός έδειξε από την αρχή πως δεν θα πέσει αμαχητί και κατάφερε να κρατήσει μακριά από την εστία του τους γηπεδούχους στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Απόλλωνας είχε μια καλή ευκαιρία με τον Δημητριάδη στο 16’ που σούταρε άουτ, άλλο ένα άστοχο σουτ με τον Κυβελίδη στο 42’, πριν τελικά τη διαφορά κάνει η μεγάλη κλάση του Ολαϊτάν στο 44’.

Ο ικανότατος επιθετικός ζάλισε την αντίπαλη άμυνα και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Κυβελίδη που έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Γεωργιάδης είχε ζητήσει πέναλτι στο 42’ σε χέρι αντιπάλου του ενώ ο Αιγινιακός μπορεί να ήταν εξαιρετικός αμυντικά αλλά επιθετικά δεν απείλησε.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Απόλλωνας Πόντου έλεγχε το ρυθμό, δεν απειλήθηκε ουσιαστικά αλλά όσο δεν σκόραρε για δεύτερη φορά, η αγωνία παρέμενε.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Ο Αιγινιακός είχε ένα καλό σουτ στο 46’ μα πέραν αυτού… ουδέν, την ώρα που η ομάδα του Καλαϊτζίδη δημιούργησε τις ευκαιρίες στο 58’ με τον Δημητριάδη, στο 59’ με τον Κυβελίδη και δεν τις εκμεταλλεύτηκε.

Στο 74’ ο Βλαχομήτρος δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Απόλλων είχε πλέον και το αριθμητικό πλεονέκτημα και αυτό του επέτρεψε να κρατήσει πιο εύκολα το υπερπολύτιμο 1-0.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Σουντουρά, Γεωργιάδης, Δημητριάδης (84′ Λουφάκης), Πουρτουλίδης, Τσουμάνης, Κυβελίδης, Καλογέρης, Θεολόγου, Βλάχος, Ολαϊτάν.

Αιγινιακός (Καρατζά): Καραγκιόζης, Βελκόσκι, Γρανάδος (46’ Κούστα), Πολύζος (53’ Σοφιάνης), Τσολακίδης, Προσκυνητόπουλος, Ζήσης, Παπαδόπουλος (69’ Αλ Χαρντάν), Γιαλαμούδης, Βλαχομήτρος, Πετρούσης.

Πηγή: Metrosport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This