Επιλογή Σελίδας

Ο Όλυμπος Βροντούς ηττήθηκε με 1-3 από την Καρίτσα στο Γήπεδο Βροντούς, σε αγώνα για την 23 αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

Ο Όλυμπος Βροντούς βρίσκεται στη 13η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς, ενώ η Καρίτσα εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος έχοντας 64 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Όλυμπος Βροντούς κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνά της, αλλά στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 50’ ο Καραγκούνης κατάφερε να λύσει το γόρδιο δεσμό για λογαριασμό της φιλοξενούμενης, ανοίγοντας το σκορ.

Στην συνέχεια, την σκυτάλη την πήρε ο Κυπαρίσσης, ο οποίος με δύο επιτυχημένα πλασέ στο 60’ και στο 63’ έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στην Καρίτσα.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν από το σημείο του πέναλτι με τον Τσιανάκα στο 85’.

Ευκαιρία να σκοράρει από την άσπρη βούλα είχε και ο Κυρτέγος, όταν ακόμα ο αγώνας ήταν χωρίς σκορ, ωστόσο ο Βάγιας είχε διαφορετική γνώμη, αποκρούοντας το πέναλτι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διακουμάκος με βοηθούς τους Πλόσκα και Χατζηγιάννη.

Όλυμπος Βροντούς: Βάγιας, Πανωλής Ι., Αετός, Μπακούρας, Σκαμπαρδώνης Ν., Σκαμπαρδώνης Β., Τσιανάκας, Σαφέτης (58′ Σπυριδόπουλος), Καλαϊτζής (63′ Βελώνης), Σαββίδης, Καρτσαμπάς Γ.

ΑΕ Καρίτσας: Γκεβρέκης, Καραγκούνης, Λαγδάρης, Κωτσιόπουλος (30′ Τσιώμης), Δημητρίου, Τροΐρης, Δημητρουλόπουλος, Οικονόμου (74′ Δαλαμήτρας), Κυπαρίσσης (63′ Μητράκας), Κυρτέγος (69′ Κουμπούλα), Μακράκης.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Pin It on Pinterest

Shares
Share This