Επιλογή Σελίδας

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου ηττήθηκε με 1-2 από τον Δία Δίου στο Γήπεδο Νέου Κεραμιδίου, σε αγώνα για την 23 αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

Ο Όλυμπος Βροντούς βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 44 βαθμούς, ενώ ο Δίας Δίου βρίσκεται στο 2ο σκαλί του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 55 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο λεπτό με τον Νταμπαλάκη μετά από μακρινή πάσα του Μητράκα, ενώ ο Α. Παναγωτίδης ισοφάρισε για λογαριασμό του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου με πλασέ στο 30’.

Ο Δίας Δίου πήγε με προβάδισμα ενός τέρματος στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Μανίκας στο 41’ με απευθείας χτύπημα φάουλ.

Το 1-2 παρέμεινε μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βρέσκας με βοηθούς τους Θεοδώρου και Ατματζίδη.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Τσιλεγκερίδης, Τσιτλακίδης, Σταλίκας, Παππάς (70′ Τσιαουσίδης), Παπαδόπουλος, Νταμπαλάκης, Μητράκας (55′ Αδαμόπουλος), Μπέης (78′ Ανρδεάκος), Παρδάλης, Καραμανώλας, Νταντίνης (75′ Καλαϊτζίδης).

Δίας Δίου: Ίτσιος Α., Λαζαρίδης, Νίκου, Καλουσίδης, Φωτίου, Παναγιωτίδης Α., Καλαμπάκας, Ευαγγελόπουλος, Τσουρέκας (70′ Αλεξανδρίδης), Παναγιωτίδης Γ., Μανίκας (90 +3′ Λαφατζής).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This