Επιλογή Σελίδας

Δελτίο τύπου για τη νίκη της με 1-3 επί τoυ Όλυμπου Βροντούς, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕ Καρίτσας.

Το δελτίο τύπου:

H ΑΕ Καρίτσας αντιμετώπισε εκτός έδρας τoν Όλυμπο Βροντούς, στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, απέναντι στο νεανικό και μαχητικό σύνολο του Μάκη Βαινά. Έχασε κλασσικές ευκαιρίες με τους Κυπαρίσση, Κυρτέγο, Καραγκούνη και Μακράκη, απώλεσε πέναλτι στο 10ο λεπτό, ωστόσο το 0-0 ήταν το σκορ του 1ου ημιχρόνου.

Η υπεροχή της ομάδας μας καρποφόρησε στο 50ο λεπτό, όταν μετά από ωραία σέντρα του Κυρτέγου, ο Καραγκούνης με όμορφη κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει για να κλειδώσει τη νίκη και στο 55ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματά της, μετά από ασίστ του Κυρτέγου και ωραίο τελείωμα του Κυπαρίσση. Στο 60ο λεπτό και πάλι ο Κυπαρίσσης, μετά από ωραία ατομική ενέργεια και εξαιρετικό πλασέ έγραψε το 0-3. Στη συνέχεια, η ομάδα μας διαχειρίστηκε το υπόλοιπο του παιχνιδιού και το τελικό 1-3 πέτυχε ο Σαββίδης στο 85ο λεπτό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: Γκεβρέκη, Λαγδάρη, Καραγκούνη, Δημητρίου, Τροΐρη, Κωτσιόπουλο, Δημητρουλόπουλο, Μακράκη, Οικονόμου, Κυρτέγο και Κυπαρίσση. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Τσιώμης, Μητράκας, Κούμπουλα και Δαλαμήτρας.

Η Διοίκηση της ΑΕ Καρίτσας ευχαριστεί τον Όλυμπο Βροντούς για την άψογη φιλοξενία του και του εύχεται ολόψυχα καλή πορεία στη συνέχεια του Πρωταθλήματος και να πετύχει το στόχο της παραμονής.

Με εκτίμηση
Το γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της ΑΕ Καρίτσας

Pin It on Pinterest

Shares
Share This