Επιλογή Σελίδας

Η Περίσταση επικράτησε με 3-1 του Αετού Καταλωνίων στο Γήπεδο Περίστασης, σε αγώνα για την 23 αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

Η Περίσταση βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς, ενώ Αετός Καταλωνίων βρίσκεται στο 12ο σκαλί του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 19 βαθμούς.

Ο φιλοξενούμενος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 35’ με τέρμα που σημείωσε ο Σκουφάς, με την Περίσταση να ισοφαρίζει λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον Ταβουκτσή, μετά από λάθος της άμυνας του Αετού Καταλωνίων, ενώ τέσσερα λεπτά νωρίτερα η γηπεδούχος είχε χάσει την ευκαιρία να το πετύχει, όταν ο Α.Π. Κλιάνης δεν κατάφερε να νικήσει τον Πατρή από την άσπρη βούλα.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Αγγελάτο να σκοράρει στο 75’ με κεφαλιά και στο 85’ διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαργυρίου με βοηθούς τον Αναστασιάδη και την Φωτιάδου.

ΑΕ Περίστασης: Γαβριηλίδης, Γεροστέργιος, Κόλα, Κουσουρής (83′ Δημητρίου), Αγγελάτος, Νίκου, Κλιάνης Α. Π. (88′ Σαπρόν), Κλιάνης Α., Χαρτοματζίδης (71′ Ιωσηφίδης), Ταβουκτσής (55′ Παπαγιαννόπουλος), Σοφιανίδης.        

Αετός Καταλωνίων: Πατρής, Σαρηγιαννίδης, Βασιουρής, Δούλαλας, Χαντζαρίδης, Φωτόπουλος (83′ Κουτσιαρής), Ιωάννου, Γούτσιος, Σκούφας, Χρυσόπουλος, Νταμπαλάκης (56′ Δημητρίου).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This