Επιλογή Σελίδας

Ο ΓΑΣ Σβορώνου επικράτησε με 2-0 του Γεωργάκη Ολύμπιου Λόφου στο Γήπεδο Λάζος Ξανθόπουλος, σε αγώνα για την 23 αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

Ο ΓΑΣ Σβορώνου βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς, ενώ ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου βρίσκεται στο 14ο σκαλί του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 16 βαθμούς.

Καλύτερος ήταν ο Σβορώνος στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης κι έφτασε δίκαια στη νίκη έχοντας και δύο δοκάρια, ένα στο κάθε ημίχρονο, με τους Καμπερίδη και Γκαράντζια αντίστοιχα.

Ο γηπεδούχος έφτασε στη νίκη σημειώνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με τον Ζώβληκα να ανοίγει το σκορ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 36’ και στο 70’ ο Καμπερίδης με πλασέ να διαμορφώνει το τελικό 2-0

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Α. Ασλανίδης με βοηθούς τους Γ. Παπαδόπουλο και Πάτσα.

ΓΑΣ Σβορώνου: Σακελαρίδης, Καπασακαλίδης (65′ Φορτομάρης), Ντρελαλάι, Τσαγκαράκης, Τριανταφύλλου, Γκαράντζιας, Βούλγαρης, Σκαμπαρδώνης (80′ Στεφανίδης), Σιώκας (65′ Τσικαδέρης), Ζώβληκας (70′ Κουκάρας), Καμπερίδης.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου: Μπεκιάρης, Μπαλαούρας Ε. (62′  Ίτσιος Δ.), Τσιμπούκας Χ. (46′ Νούλας), Κουμαντζιάς Β., Ίτσιος Μ., Κώστας, Σάββας (87′ Παπαγεωργίου), Τσιμπούκας Κ., Ευαγγελόπουλος, Παγωνίδης, Μέλλιος (68′ Κατσαμάγκας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This