Επιλογή Σελίδας

Ο Εθνικός Κατερίνης επικράτησε με 2-0 του Εθνικού Νέας Τραπεζούντας στο Γήπεδο Ιωάννης Καλιανίδης, σε αγώνα για την 23 αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

Ο Εθνικός Κατερίνης βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς, ενώ ο Εθνικός Νέας Τραπεζουύντας βρίσκεται στο 15ο σκαλί του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 14 βαθμούς.

Ο Εθνικός Νέας Τραπεζούντας δεν κατάφερε να προηγηθεί σε μία φάση όπου σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Βαβατσιούλα, με τον Εθνικό Κατερίνης να παίρνει τη νίκη χάσρη σε δύο τέρματα του Δελαβερίδη, στο 39’ από το σημείο του πέναλτι και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με σουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκολιτς με βοηθούς τον Κουτσιώτα και την Β. Τσικλητάρη.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Εθνικός Κατερίνης: Βαβατσιούλας, Θεοδοσιάδης, Δήμος, Γεμενετζίδης, Γκατζούνης, Θωμαΐδης, Τριανταφύλλου (90’+ Ελεζάι), Μυστρίδης, Δελαβερίδης (90’+ Αλσέλα), Καμπερίδης (68′ Νικολαΐδης), Χατζηθεοδωρίδης (87′ Δεληγιαννίδης).  

Εθνικός Νέας Τραπεζούντας: Ευθυμιάδης, Τερζίδης Π. (53′ Χαρινός), Αντωνιάδης, Λυκίδης, Μούκας, Χνούδας, Κακάνης Χ., Εφραιμίδης, Βασιλείου, Χατζηαργυρίου (88′ Γκανάς), Λαδένης (60′ Πανάγος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This