Επιλογή Σελίδας

Τον Φωκικό στο ΔΑΚ υποδέχτηκε ο Απόλλων Μακρυχωρίου το απόγευμα της Κυριακής (17/3) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι “κυανόλευκοι” ίσως στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς στάθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων γνωρίζοντας “καταδικαστική” ήττα με σκορ 3-4 από την ομάδα της Άμφισσας που ελπίζει απλώς μαθηματικά σε παραμονή.

Στα αγωνιστικά, ο Απόλλωνας μπήκε με σκοπό να επιβάλει τον ρυθμό του, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν, καθώς στο 12′ έκαναν το 0-1 με κοντινό σουτ του Μεγάλου.

Στο 29′ οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση όταν ο Τσιάτας βρήκε δίχτυα για το 1-1.

Η απάντηση του Φωκικού ήταν άμεση, μιας και ο Μεγάλος στο 30′ σημείωσε το 1-2.

Σα να μην έφτανε αυτό για τον Απόλλωνα, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο γκολ, με τον Χατζηστάμου να κάνει στο 43′ το 1-3, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Ο Θάνος Θεοδώρου προσπάθησε στο δεύτερο μέρος να αλλάξει τα πράγματα ρίχνοντας στο ματς τους Τζιλό και Κατσιγιάννη στη θέση των Κοντοβά και Τσιαχαράπη αντίστοιχα.

Κόντρα στη ροή του ματς, ο Φωκικός έφτασε στο 1-4 με σκόρερ στο 57′ τον Μεγάλο, ο οποίος έκανε χατ τρικ.

Στο 69′ ο Τζιλός μείωσε σε 2-4, ενώ ο Κρανιώτης στο 75′ έκανε το 3-4 βάζοντας ξανά στο ματς τον Απόλλωνα.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Παρά την πίεση που άσκησαν στο τελευταίο 20λεπτο με τις καθυστερήσεις οι “κυανόλευκοι” δεν κατάφεραν να φτάσουν σε άλλο γκολ και μοιραία το 3-4 παρέμεινε μέχρι τη λήξη.

Ήταν μια απρόσμενη ήττα για του Απόλλωνα που πλέον θα χρειαστεί να κάνει υπέρβαση για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Απόλλων Μακρυχωρίου (Θάνος Θεοδώρου): Γεωργαντζάς, Τεντολούρης Δ., Κοντοβάς (46′ Τζιλός), Κρανιώτης, Κωτσοβός (56′ Κόκκινος), Τσιάτας, Τεντολούρης Α., Τσιχαράπης (46′ Κατσιγιάννης), Μυργιώτης (70′ Τσιμπούκας), Καρβούνης, Ξέρρας.

Πηγή: Καρδίτσα Sport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This