Επιλογή Σελίδας

Εξανεμίστηκαν οι ελπίδες παραμονής του Ταύρου Ελάφου στην Β΄ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Πιερίας μετά την οδυνηρή εντός έδρας ήττα 0-2 από τον Καλλιθεακό Καλλιθέας ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Χρήστου Βελώνη, ο ίδιος μάλιστα αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 0-0 του ημιχρόνου, παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων με αποτέλεσμα να γνωρίσει μοιραία  την ήττα και να παραμείνει για άλλη μία αγωνιστική ουραγός στην κατάταξη με 16 βαθμούς.

Αντίθετα, ο Καλλιθεακός, του Φώνη Κυριακού, ήταν πιο ουσιαστικός στην επανάληψη όπου με δύο τέρματα μέσα σε τρία λεπτά 63΄- 66΄ πήρε δίκαια τη σπουδαία νίκη και παράλληλα μεγάλη βαθμολογική ανάσα καθώς έφτασε τους 24 β. ισόβαθμος πλέον με τον Απόλλων Λιτοχώρου.

Στο 35ο λεπτό ο Βελώνης από την άσπρη βούλα εκτελώντας πέναλτι έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καρασκόρδα άουτ. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε χέρι αμυντικού μετά τη σέντρα του Καρανίκα από τη δεξιά πτέρυγα.

Στο 63΄ σε γρήγορη αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Κυπαρίσσης με σουτ πλασέ άνοιξε το σκορ 0-1 για τον Καλλιθεακό.

Στο 66΄ από εκτέλεση φάουλ γέμισμα του Σπυριδωνίδη η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σεμιτσίδη και στην επαναφορά της ο Γιώργος Κυριακού με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για να διαμορφωθεί το τελικό 0-2.

Στο 80΄ πλασέ του Κυπαρίσση από θέση βολής, η μπάλα βρήκε τη ρίζα του δεξιού δοκαριού και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς.

Στο 85΄ ο Καρασκόρδας πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα σε εξ επαφής πλασέ του Κοσμίδη μετά την σέντρα σουτ από τον Σαντικίδη.

Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον κ.  Τάσο Γιαμούζη με βοηθούς τους κ.κ.  Θωμά Καλορογιάννη και Μάνθο Μαυρογιώργη.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ταύρος Ελάφου: Σεμιτσίδης, Βελώνης, Μέϊα, Κοσμίδης, Αβραάμ, Καρανίκας (67΄ Περιστερόπουλος), Χ. Πασχόπουλος (75΄ Σαντικίδης), Στ. Πασχόπουλος, Δημητρίου, Λιανός, Κεραμιδάς (68΄ Χατζηβασιλείου).

Καλλιθεακός Καλλιθέας: Καρασκόρδας, Τουλίκας, Μαυρόπουλος, Λαζαρίδης, Μπαμπέτας, Αλίσα, Μιχαλόπουλος (88΄ Νούσκας), Κεραμιδιώτης (56΄ Παπανικολάου), Κυπαρίσσης (86΄ Μόχλας), Σπυριδωνίδης, Γ. Κυριακού.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This