Επιλογή Σελίδας

Είδαν πολλά τα μάτια μας τις τελευταίες μέρες. Από αυτά τα πολλά, ξεχωρίσαμε τα πέντε σημαντικότερα.

1) Όλη η “κουλτούρα” των Cleveland Browns
Ίσως το γεγονός που ακούστηκε περισσότερο, η ανταλλαγή του Odell Beckham Jr. από τους Giants στους Browns. Ας πούμε ότι έγινε “λίγο” χαμός. Πλέον οι Browns, είναι από τις πιο τρομακτικές ομάδες του AFC. Συγκεκριμένα:

QB: Baker Mayfield
RB: Nick Chubb, Kareem Hunt, Duke Johnson
WR: Odell Beckham Jr., Jarvis Landry, Antonio Callaway, Rashard Higgins
TE: David Njoku, Demetrius Harris

Ήδη είναι φαβορί για επικράτηση στον όμιλο του AFC North, και ήδη υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για κατάκτηση του κυπέλλου.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

2) Ο Nick Foles στους Jaguars
Το βασικό πρόβλημα των Jaguars τα τελευταία χρόνια. Προσωπικά δε μου άρεσε η συγκεκριμένη κίνηση, καθώς έχω αμφιβολίες, όπως και πολλοί άλλοι, για τον Nick Foles. Θα δούμε μέσα στη χρονιά αν τα 88 εκατομμύρια που ξόδεψαν οι Jaguars άξιζαν τα λεφτά τους.

3) Antonio Brown κ.α. στους Oakland Raiders
Πολλές προσθήκες και στους Silver & Black, με σημαντικότερη τον Antonio Brown. Επίσης έχουν και πολλά draft picks, τα οποία απέκτησαν από ανταλλαγές μέσα στη χρονιά, όπως αυτή του Khalil Mack στους Bears.

4) Le’Veon Bell στους NY Jets
Μετά από ένα χρόνο “καθισιό”, ο Bell υπέγραψε με τους Jets 50 εκατομμύρια για 4 χρόνια. Με τον πολλά υποσχόμενο Sam Darnold στη θέση του quarterback, οι Jets δεν φαίνεται να είναι η “κακή” ομάδα της Νέας Υόρκης.

5) Earl Thomas στους Baltimore Ravens
Ήταν έτοιμος να υπογράψει με τους Chiefs όπως είπε και ο ίδιος για ένα χρόνο. Η πρόταση ήρθε από το πουθενά. 4 χρόνια και 50 εκατομμύρια θα βάλει στην τσέπη του ο πρώην Safety των Seattle Seahawks, ο οποίος έχει υποστεί πολλούς τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, αλλά συνεχίζει ακάθεκτος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This