Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Απόψε το βράδυ ξεκινά το ταξίδι των προκριματικών αναμετρήσεων με στόχο την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για την ομάδα του Didier Deschamps. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Moldova – France     @ Stadionul Zimbru, Chisinau

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γαλλία μπαινει στη μάχη των πρικριματικών λοιπόν με την αυλαία να ανοίγει στη Μολδαβία κόντρα σε μια ομάδα με την οποία συναντάται για πρώτη φορά.

Χωρις ιδιαίτερες ελλείψεις στο ρόστερ, ο Didier Deschamps θα έχει απόψε τον ευχάριστο πονοκέφαλο να επιλέξει τους καλύτερους και τους πιο φορμαρισμένους, έχοντας επίσης ένα πλούσιο σε ποιότητα πάγκο απένατι σε μια ομάδα σαφώς υποδεέστερη και εν πολλοίς ακινδυνη με λιγοστές εκ των προτέρων πιθανότητες για πρόκριση στο επερχόμενο Euro του 2020.

Είναι δεδομένο ότι οι Tricolores θα μπουν με το δεξί στις υποχρεώσεις τους, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στις αποδόσεις της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Είναι το αντικειμενικό φαβορί του παιχνιδιού, αν και όλα αυτά θα φανούν μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Πολύ πιθανό το over για τους φιλοξενούμενους, που δύσκολα όμως θα σκοτώσουν την αντίπαλό τους. Λιγοστές οι επιλογές με αξία μια απ αυτές είναι τα 2-4 γκολ καλύπτοντας -θεωρώ- τις περισσότερες από τις ορέξεις του φαβορί.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Συνοπτικά:
UEFA – Euro Championship Qualifiers (Group H)
21:45 Moldova – France 2 – 4 Goals (1.55) 1-4 FT

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This